Ads

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Πιτ Μπουλ προστάτεψε την οικογένειά του από ένοπλο διαρρήκτη



Το πιτ μπουλ με την οικογένειά του


Ο Ντι-Μπόι, ένα νεαρό πιτ μπουλ που υιοθετήθηκε πρόσφατα από καταφύγιο, έδειξε απαράμιλλη τόλμη και γενναιότητα υπερασπιζόμενο την οικογένειά του από ένοπλο διαρρήκτη.


Όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν στο σαλόνι του σπιτιού τους όταν ένοπλος άντρας έσπασε την είσοδο, μπήκε στο σπίτι και διέταξε την οικογένεια να ξαπλώσει στο πάτωμα. Το πιτ μπουλ, που αντιλήφθηκε ότι η οικογένειά του διέτρεχε κίνδυνο, όρμησε στο σαλόνι και πετάχτηκε πάνω στον διαρρήκτη. Εκείνος πυροβόλησε τον σκύλο τρεις φορές. Δυο από τις σφαίρες τον χτύπησαν στο κεφάλι. Ο Ντι-Μπόι δεν τα έβαλε κάτω και, πληγωμένος όπως ήταν, συνέχισε την επίθεση μέχρι που ο διαρρήκτης, φοβισμένος, το έβαλε στα πόδια.

Ήρθε μετά η αστυνομία και το πιτ μπουλ μεταφέρθηκε από τους ανθρώπους του στο νοσοκομείο μικρών ζώων. Όταν τέλειωσε η περιποίηση των τραυμάτων ο κτηνίατρος παρατήρησε ότι αν δεν είχε τόσο σκληρό κρανίο δεν θα ζούσε τώρα.

Όταν οι γείτονες πληροφορήθηκαν την ιστορία, εκτός από συγχαρητήρια, πρόσφεραν και χρήματα για να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα. Λίγους μήνες αργότερα η Ανθρωπιστική Εταιρεία των ΗΠΑ απένειμε στον Ντι-Μπόι το μετάλλιο του Ήρωα του Λαού. Οι άνθρωποί του δήλωσαν περήφανοι: «Μας έσωσε τη ζωή. Χωρίς τον Ντι-Μπόι ο διαρρήκτης θα πυροβολούσε εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου