Ads

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

«Το καλύτερο δώρο που μπορούσα να φανταστώ»




Αγκαλιές και χαρές στο αεροδρόμιο

Ένα χάσκι που εξαφανίστηκε από την αυλή ενός σπιτιού στο Φίνιξ (ΗΠΑ) τον περασμένο Απρίλιο, επανενώθηκε με την οικογένειά του την ημέρα των Χριστουγέννων. Το βρήκαν 1.700 χιλιόμετρα μακριά, στο Όρεγκον



Περιμένοντας τον Κέιν στο αεροδρομιο
Πολύ μεγάλο ταξίδι έκανε το χάσκι Κέιν, 8 χρονών, από την αυλή του σπιτιού του στο Φίνιξ μέχρι την πόλη Όρεγκον, 1.700 χιλιόμετρα μακριά και πίσω στο αεροδρόμιο της πόλης του Φίνιξ. Η κυρία Σόντερς, ιδιοκτήτρια του Κέιν δήλωσε: «Δεν μπορούσα  να φανταστώ καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα. Δεν έχω ιδέα πώς ο σκύλος εξαφανίστηκε από την αυλή του σπιτιού μας. Ούτε και κανείς γνωρίζει πως ο σκύλος μπόρεσε να διανύσει τόσο μεγάλη απόσταση».

Χάρτης που δείχνει από πού ξεκίνησε και πού κατέληξε ο Κέιν
Στις 10 Δεκεμβρίου ο σκύλος περπατούσε μόνος, απεριποίητος και με το λουρί να σέρνεται στο έδαφος σε μια πόλη του Όρεγκον. Η τοπική φιλοζωική οργάνωση ειδοποιήθηκε και τον περιμάζεψε. Διάβασαν αμέσως τις πληροφορίες που περιείχε το τσιπάκι του σκύλου. Το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη δεν απαντούσε και κανένας με το όνομα του ιδιοκτήτη δεν ζούσε στη διεύθυνση που έδινε η ηλεκτρονική σήμανση. Οι άνθρωποι της φιλοζωικής συνέχισαν τις προσπάθειές τους και τις επόμενες μέρες μέχρις ότου διαπίστωσαν ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου είχε εν τω μεταξύ αλλάξει και το όνομά της και τον αριθμό του τηλεφώνου της.


Από τη στιγμή που μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί της τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Ανήμερα Χριστούγεννα, ο Κέιν, καταπονημένος μεν αλλά ευτυχής, ήταν στην αγκαλιά της κυρία Σόντερς και του γιού της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου