Ads

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Τι λέει ο σκύλος σου για σένα στο αντίθετο φύλο


Γκόλντεν Ριτρίβερ

Οι μελέτες για το δίδυμο σκύλος-άνθρωπος και τη σχέση τους δεν έχουν τελειωμό. Η τελευταία μελέτη  είναι κάπως διαφορετική. Η ερώτηση που υποβλήθηκε σε άνδρες και γυναίκες ήταν τι κατά τη γνώμη τους φανερώνει, για άτομα του αντίθετου φύλου, η φυλή του σκύλου του συγκεκριμένου ατόμου.
 


 Από μια άποψη η μελέτη είναι αντικειμενική γιατί καταγράφει υπάρχουσες αντιλήψεις και δεν προβαίνει σε εικασίες ή γενικεύσεις. Υπάρχει φυσικά και η υποκειμενική πτυχή, γιατί οι απαντήσεις, μπορεί μεν να είναι ειλικρινείς, δεν υπάρχει όμως καμιά απόδειξη για την αλήθεια τους.
Κανίς
Οι ερωτώμενοι υποστήριξαν ότι βρίσκουν πιο ελκυστικά άτομα του αντίθετου φύλου, όταν αυτά περπατούν με Γκόλντεν Ριτρίβερς. Από την άλλη, μια γυναίκα που συνοδεύει ένα Τσιουάουα έχει μεγάλες πιθανότητες να έχει μια ερωτική σχέση της μιας νύχτας, παρά έναν πιο μόνιμο δεσμό. Γυναίκα με Κανίς προδίδει κάπως δύσκολο χαρακτήρα και πολυέξοδο άτομο, αλλά μπορεί να είναι πιο θερμή στο κρεβάτι. Σημειωτέον ότι τα συμπεράσματα αυτά δεν ήσαν ομόφωνα. Απλώς εκφράζουν την επικρατούσα άποψη.
Η έρευνα περιελάμβανε 1000 άτομα και έγινε μέσω διαδικτύου με τη χρήση του προγράμματος Kloof.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι λέει η κάθε φυλή στο αντίθετο φύλο

Γαλλικό Μπουλντόγκ
Οι πιο κατάλληλες φυλές για έναν άνδρα που θέλει να προσελκύσει μια γυναίκα
Γερμανικός ποιμενικός: Ένας ιδιοκτήτης τέτοιου σκύλου καταφέρνει να έχει την κατάσταση πάντα υπό έλεγχο, και οι γυναίκες εκτιμούν αυτή την ικανότητα του άνδρα.
Γκόλντεν Ριτρίβερ: Η φυλή αυτή θεωρείται φιλική και άξια εμπιστοσύνης, χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν όμως σε σκύλο φύλακα. Κατά συνέπεια οι άνδρες ιδιοκτήτες Γκόλντεν Ριτρίβερ μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι προστάτες, από την άλλη όμως δεν θα αφήσουν μια γυναίκα μόνη της σε μια μπυραρία για να τσακωθούν με τον διπλανό πελάτη.
Λαμπραντόρ
Λαμπραντόρ: Όπως και στην περίπτωση των Γκόλντεν Ριτρίβερ, οι κάτοχοι Λαμπραντόρ θεωρούνται ότι θα γίνουν πολύ καλοί μπαμπάδες.
Χάσκι: Οι «ανδροπρεπείς» ιδιοκτήτες τους θεωρούνται εργατικοί, αξιόπιστοι και άνθρωποι στους οποίους μπορεί να καταφύγει κάποιος σε περίπτωση ανάγκης.
Γαλλικά Μπουλντόγκ: Οι γυναίκες θεωρούν ότι οι ιδιοκτήτες Γαλλικών Μπουλντόγκ ενδιαφέρονται για εφήμερες σχέσεις. Στο συμπέρασμα αυτό οδηγεί η εντύπωση ότι οι άνθρωποι αυτοί επιζητούν την προσοχή των άλλων.

Χάσκι
Ας δούμε τώρα ποιες φυλές μπορούν να προσελκύσουν έναν άνδρα:
Γκόλντεν Ριτρίβερ: Οι γυναίκες με Γκόλντεν Ριτρίβερ θεωρούνται ταίρι μάλαμα.
Λαμπραντόρ: Αφοσιωμένοι σκύλοι, αφοσιωμένες και αξιόπιστες σύντροφοι οι γυναίκες
Τσιουάουα: Μια γυναίκα με Τσιουάουα είναι πολύ πιθανόν να θεωρηθεί κουτή και εύκολη, αλλά θερμή στο κρεβάτι
Κανίς: Γυναίκα με κανίς θεωρείται ότι είναι ιδιότροπη, πολυέξοδη, αλλά καλή στο κρεβάτι
Μπίγκλ: Σταθερές οι γυναίκες με μπιγκλ. Πρόβλημα μπορεί να προκύψει σε περίπτωση που αναπτύξουν τις ανιχνευτικές ικανότητες του σκύλου τους και εντοπίσουν τις αταξίες του αρσενικού συντρόφου.

Τσιουάουα


1 σχόλιο: