Ads

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Έσωσε τα σκυλιά του μέσα από το φλεγόμενο σπίτι του



Το ξύλινο σπίτι του Μπένζι έχει για τα καλά τυλιχτεί στις φλόγες

Ο Μπέντζι από τη Νέα Ζηλανδία φρόντιζε τον κήπο του, όταν το σπίτι του πήρε φωτιά το Σάββατο το βράδυ. Γνωρίζοντας ότι τα σκυλιά του βρίσκονταν στο σπίτι, όρμησε μέσα από τις φλόγες για να τα σώσει. Βρήκε πρώτα τον ένα σκύλο και τον πήρε έξω. Επέστρεψε για να σώσει και τον δεύτερο, ένα πιτ μπουλ.

Ο Μπέντζι μόνος στο καμένο σπίτι
«Όταν μπήκα στο σπίτι για δεύτερη φορά», είπε αργότερα, «οι φλόγες ήταν παντού. Οι τοίχοι και το ταβάνι καίγονταν. Κάποια στιγμή ένα κομμάτι από το ταβάνι έπεσε πάνω μου και μου προκάλεσε εγκαύματα. Τα μαλλιά μου πήραν φωτιά. Ήταν σαν μια ταινία τρόμου με τις φλόγες να με ζώνουν από παντού». Βρήκε επιτέλους και τον δεύτερο σκύλο και τον μετέφερε έξω.

Μετά από αυτό το μόνο που μπορούσε να κάνει ο Μπέντζι ήταν να παρακολουθεί τους πυροσβέστες να κατασβήνουν τη φωτιά. Ευτυχώς τα διπλανά σπίτια δεν έπαθαν τίποτα. Φαίνεται ότι η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένο κούτσουρο που κύλισε έξω από το τζάκι στο ξύλινο πάτωμα.

Ενοικίαζε το σπίτι και δεν είχε ασφαλισμένο το περιεχόμενό του. Μετά τη φωτιά το μόνο που του απέμεινε είναι τα δυο του σκυλιά. «Είναι σαν τα παιδιά μου», δήλωσε. «Έπρεπε να το κάνω, να τα σώσω. Εσείς δεν θα κάνατε το ίδιο για τα παιδιά σας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου