Ads

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ημερολόγιο εκδηλώσεων φιλοζωικών οργανώσεων




Από σήμερα Τρίτη και κάθε Τρίτη θα δημοσιεύουμε πληροφορίες για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται από τις φιλοζωικές οργανώσεις Ελλάδας και Κύπρου για τις επόμενες βδομάδες. Για το σκοπό αυτό γίνεται προσπάθεια επικοινωνίας με όλες τις φιλοζωικές οργανώσεις. Παράλληλα σας παρακαλούμε όλους να βοηθήσετε  υποδεικνύοντάς μας τυχόν εκδηλώσεις που δεν ήρθαν στην αντίληψή μας, ώστε το ημερολόγιο εκδηλώσεων να είναι όσο γίνεται πιο πλήρες.

ΤΡΙΤΗ 5 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ,2012, ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ
Σε συνεργασία με το ΝΠΠΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ωρωπού ο Αρκτούρος συμμετέχει στην 1η Περιβαλλοντική Εβδομάδα του Δήμου Ωρωπού 2012.
Ο Αρκτούρος υλοποιεί προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε σχολεία του Δήμου με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών για το φυσικό περιβάλλον και την άγρια ζωή της χώρας. Η παιδαγωγική ομάδα του Αρκτούρου θα επισκεφθεί τα σχολεία: 1) Δημοτικό Σχολείο Αφιδνών, 2) Δημοτικό Σχολείο Νέων Παλατίων Ωρωπού και 3) Δημοτικό Σχολείο Πολυδενδρίου και θα υλοποιήσει διαδραστικές παιγνιώδεις ενημερώσεις για την αρκούδα, το λύκο, το δάσος και το νερό καθώς και ομαδικά παιχνίδια και διασκεδαστικές κατασκευές.

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2012, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΤΟΜΠΟΛΑ
Η φιλοζωική οργάνωση Pets2adopt μας προσκαλεί όλους σε μια βραδιά τόμπολας που θα γίνει στο πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία την Πέμπτη, 7 Ιουνίου, 2012 από τις 8 μέχρι τις 11 το βράδυ. Απώτερος σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων, ώστε η οργάνωση να μπορέσει να συνεχίσει το έργο της. Παράλληλα η εκδήλωση δίνει την ευκαιρία σε φιλόζωους  να περάσουν μια όμορφη βραδιά με γνωστούς και φίλους. Αυτά στις 7 Ιουνίου. Μέχρι τότε όσοι επιθυμείτε μπορείτε να σπονσάρετε την εκδήλωση με δώρα. Τηλ. Επικοινωνίας 99673545

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2012, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ
Έλα με όσους νομίζεις ότι θα ανοίξουν τη δική τους αγκαλιά σε ένα ζώο πίσω απ' τα κάγκελα.
Υιοθέτησε ένα αδέσποτο ζώο που σε περιμένει στο Φιλοζωικό Κέντρο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας στο Κορωπί.
Κλείσε εσύ τη πόρτα και το κλουβί πίσω του και άνοιξέ του την αγκαλιά, το σπίτι και τη ζωή σου απολαμβάνοντας και εσύ και αυτό τη μαγεία της συντροφικότητας, της αφοσίωσης και της ψυχικής σύνδεσης με το διαφορετικό είδος και ότι πιο αφοσιωμένο στον άνθρωπο υπάρχει: το σκύλο.
Πανέμορφα γατάκια επίσης περιμένουν ζεστή γωνιά και την τρυφερή αγκαλιά σας.
Ελάτε και μη φύγετε με άδεια χέρια. Ευχή μας όταν θα έχετε φύγει να μείνουν άδεια τα κλουβάκια για να υποδεχθούν τα επόμενα που πρέπει να σωθούν και υιοθετηθούν.
Κυριακή της Υιοθεσίας αδέσποτων: 10 Ιουνίου (10πμ-2μμ), Φιλοζωικό Κέντρο Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας (Αττική Οδός, πριν το ΙΚΕΑ Αεροδρομίου, Τοπικές Οδοί- Έξοδος Κ1) τηλ. 210-6020202

ΜΕΧΡΙ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2012, ΚΥΠΡΟΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
4ος διαγωνισμός φωτογραφίας για το ημερολόγιο 2013 Pets2adopt. Τελευταία ημερομηνία υποβολής φωτογραφιών 1 Ιουλίου, 2012. Αποστολή φωτογραφιών στο pets2adopt@cytanet.com.cy. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό φωτογραφιών που οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλουν. Οι καλύτερες φωτογραφίες θα μπουν στο ημερολόγιο του Συνδέσμου για το έτος 2013. Το Pets2adopt έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες και να τις  χρησιμοποιήσει για σκοπούς που να συνάδουν με την αποστολή του Συνδέσμου.


1 σχόλιο: