Ads

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τα σκυλιά υποφέρουν μέχρι θανάτου κλεισμένα σε αυτοκίνητο στον ήλιο


Η Ελιζαμπέτα Κανάλις, μόνη και αβοήθητη στο αυτοκίνητο

Η οργάνωση PETA, που σκοπό έχει την ηθική μεταχείριση των ζώων από τους ανθρώπους, έχει χρησιμοποιήσει τα μεγάλα μέσα για να περάσει το μήνυμα ότι τα σκυλιά υποφέρουν και μπορούν μάλιστα να πεθάνουν όταν μένουν κλεισμένα σε αυτοκίνητο στον ήλιο το καλοκαίρι. Πρώτον, ανέλαβε τα έξοδα διαφήμισης από τηλεοράσεως και, δεύτερον, χρησιμοποίησε ως μοντέλο για το διαφημιστικό σποτ την Ελιζαμπέτα Κανάλις, γνωστή Ιταλίδα ηθοποιό, τηλεπαρουσιάστρια, μοντέλο και, για ένα διάστημα, στενή φίλη του Τζορτζ Κλούνι.


Η ωραία Ελιζαμπέτα μένει μόνη κλεισμένη σ’ ένα αυτοκίνητο στον ήλιο του μεσημεριού. Αρχίζει να ζεσταίνεται και να ιδρώνει, να απελπίζεται, να προσπαθεί να βρει διέξοδο από τη φυλακή που την ψήνει ζωντανή. Στο τέλος, εξαντλημένη, παραδίδεται στη μοίρα της.

 «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που έκανα αυτή την ταινία για την οργάνωση PETA” δήλωσε η Ελιζαμπέτα. «Αν στο αυτοκίνητο η ζέστη είναι ανυπόφορη για μας, το ίδιο ισχύει και για τα ζώα μας. Το καλοκαίρι προτιμήστε να αφήσετε τα ζώα σας στο σπίτι.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου