Ads

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Έσωσε τον κύριό του από βέβαιο θάνατο



Ο Ντέρεκ με τον σκύλο του


Για τον Ντέρεκ, 81 χρονών, ο σκύλος του Τόμπι, 7 χρονών Λάσα Άπσο, είναι περισσότερο από ήρωας, είναι ο σωτήρας του. Εκεί που έκαναν τη βόλτα τους σε ένα πάρκο στην Ουαλία, ο Ντέρεκ γλίστρησε, έπεσε στο επικλινές έδαφος, κατρακύλησε και κατέληξε σε ένα λασπωμένο σημείο κοντά στο νερό. Δεν έχασε τις αισθήσεις ή την ψυχραιμία του. Αρπάχτηκε από έναν μεταλλικό σωλήνα που ήταν εκεί και περίμενε. Αν δεν ερχόταν σύντομα βοήθεια, θα άφηνε τον σωλήνα και θα έμενε εγκλωβισμένος στη λάσπη.


Ο Τόμπι, που είδε τη σκηνή, αντιλήφθηκε ότι ο κύριός του διέτρεχε θανάσιμο κίνδυνο. Έτρεξε 500 περίπου μέτρα μέχρι που συνάντησε ένα φυλάκιο και άρχισε να γαυγίζει. Οι φύλακες κατάλαβαν ότι κάτι κακό συνέβη γιατί είδαν τον ηλικιωμένο με τον σκύλο του που πέρασαν από εκεί πριν από λίγη ώρα. Ακολούθησαν τον σκύλο που τους οδήγησε στο σημείο του ατυχήματος. Βρήκαν τον Ντέρεκ χωμένο ολόκληρο μέσα στη λάσπη και ανίκανο να κινηθεί.

Ευτυχώς δεν είχε τραύματα και, μετά από ένα μπάνιο, μπόρεσε να εκφράσει την αγάπη και ευγνωμοσύνη του προς τον σκύλο σωτήρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου