Ads

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ταχυδρόμος σώζει σκύλο που εγκλωβίστηκε στο περβάζι διαμερίσματος



Ο Χέκτορ ανεβαίνει τη σκάλα για να σώσει τον σκύλο


Ο Χέκτορ, υπάλληλος σε μια εταιρία ταχυμεταφορών στη Βοστώνη, πάρκαρε μπροστά από μια πολυκατοικία για να παραδώσει κάποιο δέμα. Το βλέμμα του σταμάτησε πάνω ψηλά σε ένα παράθυρο κάποιου διαμερίσματος. Η  σκηνή ήταν ασυνήθιστη: ένας σκύλος στεκόταν όρθιος στο στενό περβάζι του παραθύρου και έτρεμε από φόβο και από το κρύο.



Ο Χέκτορ μετά το ευτυχές πέρας της αποστολής του
Φιλόζωος όπως είναι, ο Χέκτορ ανέβαλε για λίγο την επαγγελματική αποστολή του, δανείστηκε μια σκάλα από παρακείμενο εργοτάξιο και ανέβηκε μέχρι το εγκλωβισμένο σκυλάκι. Όταν πλησίασε κατάλαβε τι συνέβη. Για κάποιο λόγο το σκυλάκι, σε μια προσπάθεια να βγει έξω από το παράθυρο, τρύπησε τη σήτα και βγήκε στο περβάζι για να διαπιστώσει ότι για να φτάσει ασφαλής μέχρι το έδαφος θα έπρεπε να διαθέτει φτερά. Προσπάθησε να ξαναμπεί στο διαμέρισμα αλλά δεν τα κατάφερε.

Η αποστολή του Χέκτορ δεν ήταν και πολύ δύσκολη. Έσπρωξε προσεκτικά το σκυλάκι μέσα από τη σήτα πίσω στο διαμέρισμα και η ιστορία μας είχε αίσιο τέλος. Στις δηλώσεις του ο Χέκτορ ανέφερε ότι είναι φιλόζωος και ότι έχει ο ίδιος σκύλο. «Δεν δίστασα ούτε στιγμή», κατέληξε. «Αισθάνθηκα άσχημα για τον σκύλο και έκανα ό,τι μπορούσα να βοηθήσω. Αυτός είμαι εγώ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου