Ads

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Από τα αλώνια στα σαλόνια


Το γατάκι όπως είναι σήμεερα

Όταν το καλοκαίρι Έλληνες τουρίστες στο νησί της Σύρου προσπάθησαν να σώσουν ένα άρρωστο γατάκι, ήρθαν αντιμέτωποι με έναν κάτοικο του νησιού, ο οποίος με τσαμπουκά το άρπαξε από τα χέρια τους και το πέταξε στο έδαφος, απειλώντας, ότι θα σκοτώσει και αυτό και τα υπόλοιπα.
 
Τότε, το ζευγάρι των Ελλήνων τουριστών αμέσως μετά το συμβάν πήγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει την επίθεση εναντίον του ζώου. Όμως, οι αστυνομικοί τους παρέπεμψαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Ο εισαγγελέας, που έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον, έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να μεταβούν μαζί με τους καταγγέλλοντες στην περιοχή Πιάτσα της Άνω Σύρου, για να εντοπίσουν τον δράστη.

Και όντως έτσι έγινε. Οι αστυνομικοί έδειξαν μεγάλη προθυμία και όχι μόνο εντόπισαν τον τύπο, που το έπαιξε νταής πετώντας το άρρωστο ζώο στο έδαφος, αλλά τον κάλεσαν και στο Α.Τ. για να του γίνουν οι σχετικές συστάσεις από τον αστυνομικό διευθυντή.

Η γυναίκα που νοιάστηκε γι’ αυτό το πλάσμα εξ αρχής κατάφερε να ξαναβρεί το γατάκι και τελικά το μετέφερε για νοσηλεία στην Κτηνιατρική Κλινική Κυκλάδων με το περιπολικό!

Σήμερα σας δείχνουμε πως αυτό το ξανθό απροστάτευτο πλάσμα, που κινδύνεψε από τα χέρια του «μάγκα», απολαμβάνει εδώ και μήνες τα σεντόνια στο κρεβάτι του σπιτιού του.

Η μαμά του, η Μαργαρίτα Παπά, το έχει κάνει να ξεχάσει την βαρβαρότητα κάποιων ανθρώπων. Την εξαιρετική φωτογραφία αυτού του υπέροχου πλάσματος τράβηξε ο ερασιτέχνης φωτογράφος Κώστας Υπέρμαχος.

Zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου