Ads

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ηρωικό κουτάβι σώζει 10χρονο αγόρι από επερχόμενο καμιόνι

Ο Τζίο αναρρώνει
Ο Τζίο, ένα κουτάβι 7 μηνών, έσωσε τη ζωή τού 10χρονου αγοριού της οικογένειας. Ενώ το αγόρι  περπατούσε σε αγροτικό δρόμο μαζί με τη μητέρα και τα δυο του αδέλφια, ένα καμιόνι εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους πάνω σε μια στροφή. Το αγόρι περπατούσε αμέριμνο στη μέση του δρόμου και ο οδηγός δεν θα μπορούσε να το αποφύγει, γιατί ήταν πολύ αργά για να φρενάρει ή να αλλάξει πορεία. Ο σκύλος, γερμανικός ποιμενικός και κόλι, που διαισθάνθηκε τον κίνδυνο, πετάχτηκε πάνω στο αγόρι και το έριξε κάτω και εκτός της πορείας του οχήματος.
Ο σκύλος χτυπήθηκε από το καμιόνι, με αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα στο ένα του πόδι και να τραυματιστεί σε άλλα μέρη του σώματός του. Ευτυχώς η κατάστασή του είναι εκτός κινδύνου και όλοι ελπίζουν ότι σύντομα θα αναρρώσει πλήρως.





Συγκινημένη η μητέρα του αγοριού δήλωσε: «Ο Τζίο πρέπει να διαισθάνθηκε τον κίνδυνο και έριξε τον γιο μου κάτω στην άκρη του δρόμου. Είμαι σίγουρη ότι, αν δεν επενέβαινε ο Τζίο, το αγόρι μου δεν θα υπήρχε πια. Τα τραύματα του σκύλου είναι πολύ σοβαρά και το κόστος θεραπείας του θα ξεπεράσει τις 10.000 ευρώ. Ούτε μία στιγμή, όμως, δεν υπολογίσαμε το κόστος, παρόλο που τα οικονομικά μας είναι πενιχρά. Ο Τζίο είναι μέλος της οικογένειάς μας. Με τη βοήθεια φίλων και συγγενών θα τα βγάλουμε πέρα. Φτάνει που το αγόρι μου είναι καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου