Ads

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ένα υπέροχο, αταίριαστο ζευγάρι (βίντεο)




Τη στιγμή που συχνά εμείς οι άνθρωποι μπαίνουμε στο «τριπάκι» να ανακαλύπτουμε ολοένα και περισσότερες διαχωριστικές μπάρες και να ψάχνουμε λόγους κι αφορμές για να εξυμνήσουμε την πολλές φορές επίπλαστη «διαφορετικότητά» μας σε σχέση με τους υπόλοιπους, έρχεται ένα παράδειγμα από το ζωικό βασίλειο να αποδείξει πως ακόμη και ετερώνυμα και ετερόκλητα ζευγάρια μπορούν να συνυπάρξουν μια χαρά.

Η ιστορία αφορά τη σχέση ενός σκύλου κι ενός μικρού ελαφιού που εύκολα θα μπορούσαν να πρωταγωνιστούν στα αταίριαστα ζευγάρια του Αρκά.

Κανείς δεν είναι σε θέση να εξηγήσει πώς ξεκίνησε αυτή η απίθανη σχέση. Πιθανότατα το ελάφι είτε έχασε τη μητέρα του είτε εγκαταλείφθηκε από αυτήν και βρέθηκε να γυροφέρνει το σπίτι όπου ζούσε και η Κέιτ, το θηλυκό σκυλί της οικογένειας, που αποφάσισε να το… υιοθετήσει.
 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σκύλος ανακαλύπτει τα μητρικά του ένστικτα και συμπεριφέρεται ανάλογα, σίγουρα όμως πρόκειται για μια ιστορία που αξίζει μια θέση στην άκρη έστω του μυαλού μας που να μας υπενθυμίζει πως πολλές φορές αυτός που μοιάζει με εχθρό μας στην πραγματικότητα μπορεί να αποδειχθεί ένας από εμάς.

Νικόλας Ακτύπης, http://www.sport-fm.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου