Ads

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ο σκύλος Ήρωας


Ο Ήρωας

Η Σάνον Λόριο οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητό της σε ένα αγροτικό δρόμο στη Γεωργία των ΗΠΑ, όταν, σε κάποια στιγμή, έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε βίαια πάνω στα πρώτα δέντρα του παρακείμενου δάσους. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και η ίδια τραυματίστηκε σοβαρά. Το χειρότερο ήταν που έμεινε εγκλωβισμένη και οι δυνάμεις της δεν την αρκούσαν για να βγει από το αυτοκίνητο. Έπρεπε πάση θυσία να ειδοποιήσει τον άντρα της ή την άμεση δράση πριν χάσει τις αισθήσεις της. 


Εκεί που άρχισε να απελπίζεται, εμφανίστηκε μέσα από το δάσος, ως σωτήρας άγγελος, ένας αδέσποτος σκύλος. Την άρπαξε δυνατά από τα ρούχα και την έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο. Μετά, με τον ίδιο τρόπο, την έσυρε μέχρι τον δημόσιο δρόμο. Πριν χάσει τις αισθήσεις της η Σάνον στηρίχτηκε πάνω στον σκύλο, ανασηκώθηκε και μπόρεσε να κάνει νόημα σε διερχόμενο αυτοκίνητο να σταματήσει. Για καλή της τύχη δεν άργησε να ανταποκριθεί κάποιος, που κάλεσε αμέσως βοήθεια.

Η ιστορία μας είχε αίσιο τέλος, γιατί και η Σάνον έγινε καλά και ο σκύλος υιοθετήθηκε. Του έδωσαν το όνομα «Ήρωας» (Hero) και τώρα εκπαιδεύεται για να ενταχθεί στην υπηρεσία έρευνας και διάσωσης της περιοχής.

Στο βίντεο που ακολουθεί η Σάνον αφηγείται τα γεγονότα αναφορικά με τη διάσωσή της από τον Ήρωα.


1 σχόλιο: