Ads

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Φεστιβάλ ταινιών αφιερωμένο στους γάτους



Όπως οι άνθρωποι έχουν το φεστιβάλ των Καννών, έτσι και οι γατόφιλοι θα έχουν από φέτος το φεστιβάλ της Μιννεάπολης.Αυτό που η φιλόζωη οργανώτρια Κέιτι πρόσεξε είναι ότι τα βίντεο με γάτους στο διαδίκτυο έχουν εξελιχθεί σε κοινωνικό φαινόμενο. Εμείς δεν θα διαφωνήσουμε. Αντίθετα, με τις συχνές αναρτήσεις ταινιών με γάτους, επιβεβαιώνουμε τη διαπίστωσή της.
Το νέο αυτό φεστιβάλ θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά στις 30 Αυγούστου στη Μιννεάπολη των ΗΠΑ.  Στόχος του είναι να μοιραστούν οι συμμετέχοντες το πάθος τους για τους γάτους και τα φιλμάκια με γάτους. Δικαίωμα υποβολής ταινιών έχουν όλοι, ανεξάρτητα από το αν τα φιλμάκια κυκλοφόρησαν ή όχι.

Επειδή το έφερε η κουβέντα και για να μην μείνετε παραπονεμένοι, σας παρουσιάζουμε τέσσερα από τα πιο δημοφιλή βίντεο που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο. Είμαστε βέβαιοι ότι κάποιο ή κάποια από αυτά θα σας αρέσουν.

Το πρώτο παρουσιάζει έναν γάτο νίντζια να κυνηγά με αργά βήματα. Θαυμάστε το ένστικτο του κυνηγού και την απόλυτη συγκέντρωση και ψυχική εγρήγορση του γάτου:

Το δεύτερο βίντεο δείχνει ένα γάτο που μένει για αρκετά δευτερόλεπτα με το στόμα ανοιχτό, εκφράζοντας έτσι μεγάλη απορία και έκπληξη:

Ένας γάτος που στέκεται μόνος του όρθιος δεν είναι συνηθισμένο θέαμα. Φαίνεται όμως ότι τον συγκεκριμένο τον έτρωγε η επιθυμία να έχει καλύτερη θέα των πουλιών της γειτονιάς:

Το τέταρτο έχει ήρωα τον Μαρού, που θεωρείται ο πιο αστείος γάτος του διαδικτύου. Μεγάλος θεατρίνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου