Ads

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Σκύλα υιοθέτησε δυο τιγράκια της Σιβηρίας


Τα δυο τιγράκια, ενός μηνός τώρα, θηλάζουν κανονικά από την Κλεοπάτρα

Όταν μια σπάνια τίγρης Σιβηρίας γέννησε δυο τιγράκια στο ζωολογικό κήπο του Σότσι, που βρίσκεται στη Ρωσία στην Μαύρη Θάλασσα, οι άνθρωποι του ζωολογικού κήπου πανηγύρισαν. Ανάλογη ήταν και η απογοήτευσή τους όταν, μετά από μερικές μέρες, η μάνα τα εγκατέλειψε. Η λύση ήρθε από εκεί που δεν το περίμεναν, από την Κλεοπάτρα, θηλυκό Σαρ Πέι, που μόλις είχε γεννήσει. Υιοθέτησε αμέσως τα δυο τιγράκια στα οποία δόθηκαν τα ονόματα Κλιόπα και Πλιούσα. Η νέα μάνα τα θηλάζει και τα καθαρίζει κανονικότατα.


Τα δυο τιγράκια ζουν προς το παρόν στο σπίτι της Κατερίνας Κοντάκοβα στο Σότσι, μαζί με την μαμά Σαρ Πέι και τα σκυλάκια της, μια γάτα που λέγεται Μασιάνια και το αγοράκι της Κατερίνας 18 μηνών που φαίνεται πολύ άνετο μέσα σ’ αυτή την ασυνήθιστη οικογένεια. 

Η υπεύθυνη του ζωολογικού κήπου δήλωσε ότι για την ώρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τα σκυλάκια ή για τους ανθρώπους. Τα τιγράκια δεν εκδηλώνουν καθόλου επιθετικές διαθέσεις, παρόλο που δείχνουν μερικές φορές τα νύχια τους. Εκείνο που δεν δήλωσε είναι πότε ακριβώς θα απομακρυνθούν τα τιγράκια. Το μόνο που είπε είναι ότι είναι τόσο ευτυχισμένα όλα τα ζώα μαζί, που θα τα αφήσουν εκεί όσο πιο πολύ μπορούν.

Η Πλιούσα επιβάλλεται σ’ ένα από τα κουτάβια Σαρ Πέι
  
Η Κλιόπα περνά δίπλα από τον γιο της Κατερίνας, όπως θα έκανε ένα γατάκι
Κλιόπα και γάτα Μασιάνια κουτουλούν παίζοντας

Η Πλιούσα αφήνει ένα από τα Σαρ Πέι να τη νικήσει

Ένας επιπλέον θηλασμός στα όρθια για την Κλιόπα
Η Κατερίνα Κοντάκοβα φροντίζει τα ζώα και το 18 μηνών αγοράκι της

Πηγή: Daily Mail

2 σχόλια:

  1. para poly xaritomenes fotografies. alla den eimai sigouros an to kalytero periballon gia tis tigreis einai ena spiti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ..ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝ ΤΑ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΕΞΩ..ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΑΙΛΟΥΡΟΥΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΝΕΣ..ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΟΜΩΣ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή