Ads

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ξαναβρήκε τον άνθρωπό του χάρις στο twitter

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ο Πατς στην αγκαλιά της ευτυχισμένης Ντίιρντε
O Πατς, 6 χρονών Τζακ Ράσσελ, είχε όλα τα καλά και από τους δυο κόσμους: ζούσε με μια οικογένεια που τον αγαπούσαν και ήταν ευτυχισμένος μαζί τους, είχε όμως και τη δυνατότητα να κάνει μόνος του βόλτες στη γειτονιά. Πάντα επέστρεφε στο σπίτι. Γι’ αυτό και οι άνθρωποί του ανησύχησαν όταν μια Τρίτη βράδυ δεν επέστρεψε στο σπίτι του στο Κίλκοκ της Ιρλανδίας. Ειδοποίησαν την αστυνομία και άρχισαν έρευνες. Η ανησυχία κορυφώθηκε όταν νύχτωσε και ο Πατς ήταν ακόμη άφαντος. Οι βόλτες που έκανε ήταν σύντομες και πάντα επέστρεφε στο σπίτι πριν νυχτώσει. 


Φωτογραφία Πατς στο tweeter
Η Ντίιρντε, η ιδιοκτήτριά του, άρχισε να απελπίζεται. Μπήκε στο facebook και έστειλε μηνύματα με τη φωτογραφία του Πατς σε όλους όσους γνώριζε. Όταν δοκίμασε το  twitter, δεν πίστευε στα μάτια της. Είδε στο κινητό της τη φωτογραφία του αγαπημένου της Πατς. Η πηγή του μηνύματος ήταν η εταιρεία σιδηροδρόμων της Ιρλανδίας. Ζητούσαν να μάθουν τον ιδιοκτήτη του σκύλου της φωτογραφίας. Περισσότερα από 500 άτομα προώθησαν το μήνυμα αυτό και σε 32 λεπτά έφτασε στην Ντίιρντε. Απάντησε αμέσως «Αυτός είναι ο σκύλος μου». 

Το πρωί της επόμενης μέρας πήγε στον σιδηροδρομικό σταθμό να παραλάβει τον Πατς. Έμαθε τότε και όλες τις λεπτομέρειες της περιπέτειάς του. Ο Πατς πήγε μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό και μπήκε μέσα στο τραίνο λίγο πριν ξεκινήσει. Πολύ σύντομα τον πρόσεξαν οι επιβάτες, δυο από τους οποίους ήταν ιδιαίτερα φιλικοί μαζί του. Σύντομα αντιλήφθηκαν ότι ο σκύλος ταξίδευε χωρίς τον άνθρωπό του. Στη επόμενη στάση κατέβηκαν μαζί με το σκύλο και τον παρέδωσαν στον σταθμάρχη. 

Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε ήδη.

Πηγή: Daily Mail

1 σχόλιο: