Ads

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Η φωτογραφία ενός σκύλου και του ανθρώπου του δημιούργησαν απίστευτο ενθουσιασμό στο διαδίκτυο


Ο Σεπ αποκοιμιέται στην αγκαλιά του Τζον

Η φωτογραφία του Σεπ, ενός σκύλου 19 χρονών, να κάνει μπάνιο με τον άνθρωπό του, έχει αποσπάσει τον θαυμασμό εκατομμυρίων χρηστών του διαδικτύου.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Facebook από την φωτογράφο Χάνα Στόουνχαουζ Χάντσον, η οποία εξήγησε πώς έχει η ιστορία: «Είδα αυτό τον σκύλο στην αγκαλιά του ανθρώπου του το βράδυ στη λίμνη Σουπίριορ. Ο σκύλος Σεπ αποκοιμιέται κάθε βράδυ, όταν ο άνθρωπός του τον βάζει στη λίμνη. Τα νερά της λίμνης είναι πολύ ζεστά αυτή την εποχή και η θερμοκρασία του νερού είναι ό,τι πρέπει για να απαλύνει τον πόνο από τα αρθριτικά του Σεπ. Ήμουν τόσο τυχερή που μπόρεσα να απαθανατίσω αυτή τη σκηνή. Ο Τζον υιοθέτησε τον Σεπ όταν ήταν κουτάβι 8 μηνών, και έκτοτε ήταν μαζί σε όλες τις φάσεις της ζωής του Τζον.»


Την φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε την περασμένη βδομάδα, έχουν ήδη δει περισσότεροι από δυο εκατομμύρια άνθρωποι ενώ περισσότεροι από 200.000 χρήστες έκαναν κλικ στο «μ’ αρέσει».

Η φωτογράφος Χάνα Στόουνχαουζ Χάντσον
Η φωτογράφος δεν περίμενε ότι η φωτογραφία της θα γινόταν τόσο δημοφιλής. Δήλωσε τα εξής σε μια τοπική εφημερίδα: «Δεν πίστευα με τίποτα ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι θα έβλεπαν αυτή τη φωτογραφία. Αντιλαμβάνομαι ότι η δημοτικότητά της δεν οφείλεται  τόσο στο ταλέντο μου. Αυτό που συγκίνησε τον κόσμο είναι η ιστορία ενός άνδρα που αγαπά και νοιάζεται για τον σκύλο του.»

Η φωτογράφος διαθέτει προς πώληση τις φωτογραφίες του Τζον και του Σεπ μέσω διαδικτύου. Όπως υποσχέθηκε, μέρος των εισπράξεων θα δοθούν στον Τζον για να καλύψει τα έξοδα της ιατροφαρμακευτικής φροντίδας του σκύλου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου