Ads

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ένας γάτος, κρυμμένος σε βαλίτσα, επιβίωσε ενός ταξιδιού με αεροπλάνο που διάρκεσε 10 ώρες



Ένα ζευγάρι από το Οχάιο της Αμερικής αποφάσισε να περάσει μια βδομάδα διακοπές στο Ορλάντο. Ετοίμασαν τις βαλίτσες, πήγαν στο αεροδρόμιο, πήραν το αεροπλάνο, έφτασαν στο Ορλάντο και, δέκα ώρες μετά από την αναχώρησή τους από το σπίτι, έφθασαν στο ξενοδοχείο. Όταν άνοιξαν τη βαλίτσα, έπαθαν την πλάκα της ζωής τους. Ο γάτος τους, ο Μπο Μπο, ήταν μέσα στη βαλίτσα και ζωντανός μάλιστα.

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πώς και πότε μπήκε ο γάτος στη βαλίτσα. Αυτό που δήλωσαν είναι ότι ετοίμασαν τη βαλίτσα πολύ πρωί, πριν ακόμη ξημερώσει, και ότι κάποια στιγμή πρόσεξαν κάτι να κινείται μέσα στη βαλίτσα αλλά το ερμήνευσαν σαν παραίσθηση γιατί ήταν νυσταγμένοι.


Το περιστατικό αυτό γεννά δυο ερωτήματα. Το πρώτο είναι πώς μπόρεσε ο γάτος να επιβιώσει κλεισμένος 10 ώρες σε μια βαλίτσα που ταξίδεψε στο χώρο αποσκευών του αεροπλάνου. Το δεύτερο ερώτημα είναι πώς μπόρεσε ο γάτος να περάσει απαρατήρητος από όλα εκείνα τα μηχανήματα ελέγχου. Φαίνεται ότι τα συστήματα ασφάλειας έχουν σχεδιαστεί για να εντοπίζουν όπλα και εκρηκτικές ύλες και όχι ζωντανά πλάσματα.

Ο Μπο Μπο συνήλθε πολύ γρήγορα από την ταλαιπωρία του και πέρασαν όλοι, άνθρωποι και γάτος, μια πολύ ευχάριστη βδομάδα στο Ορλάντο. Στον γυρισμό, ήταν φυσικά σε κλουβάκι στην καμπίνα του αεροπλάνου μαζί με τους ανθρώπους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου