Ads

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η κολόνια δεν παραπλάνησε τον Άξελ



Ο Άξελ με ένα μπουκάλι κολόνια


Ο Άξελ, ένα αστυνομικό σκυλί, απόδειξε ακόμη μια φορά το ταλέντο του εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας δυο επικίνδυνους και πολύ δραστήριους διαρρήκτες. Οι τελευταίοι είχαν διαπράξει 15 διαρρήξεις και κλοπές χρησιμοποιώντας ένα αυτοκίνητο πολυτελείας, ένα Άουντι με μηχανή Λαμποργκίνι και φρένα αγωνιστικού αυτοκινήτου.


Ο Άξελ με τον άνθρωπό του
Ο Άξελ και ο αστυνομικός σύντροφος του κλήθηκαν να συλλάβουν τους δυο κακοποιούς όταν εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κοντά σε μια περιοχή με πολυκατοικίες στην Αγγλία. Στην είσοδο ενός από τα κτίρια ο αστυνομικός πρόσεξε ένα μπουκάλι κολόνιας σπασμένο και το περιεχόμενό του χυμένο παντού. Υποψιάστηκε αμέσως ότι αυτή ήταν δουλειά των κακοποιών που προσπάθησαν έτσι να παραπλανήσουν τους διώκτες τους.

Ο Άξελ δεν δίστασε ούτε στιγμή. Οδήγησε κατ’ ευθείαν τον άνθρωπό του σε ένα συγκεκριμένο διαμέρισμα. Όταν η είσοδος παραβιάστηκε, ο Άξελ έτρεξε στο υπνοδωμάτιο όπου ήταν κρυμμένοι οι κακοποιοί κάτω από το κρεβάτι.

Ο άνθρωπος του Άξελ είναι φυσικά υπερήφανος για το σκύλο του με τον οποίο είναι αχώριστοι φίλοι. «Πριν μερικούς μήνες», είπε ο αστυνομικός, «μας κάλεσαν να ψάξουμε ένα άτομο που είχε χαθεί σε ένα μέρος με κανάλια νερού. Οι δύτες δεν μπόρεσαν να βρουν τίποτα. Ο Άξελ όμως, παρόλο που το έδαφος ήταν παγωμένο και το νερό είχε 7 μέτρα βάθος, μπόρεσε να εντοπίσει το πτώμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου