Ads

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ο πίθηκος Κρίσταλ σε νέα τηλεοπτική σειρά



Κρίσταλ και Justin Kirk

Σε ηλικία 18 ετών η Κρίσταλ «σηκώνει» στους μικρούς της ώμους το βάρος του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC. Ο λόγος είναι ο καινούριος πρωταγωνιστικός ρόλος που έχει ο μικρός πίθηκος καπουτσίνο στην κωμωδία «Animal Practice» για τον οποίο αμείβεται με 12.000 δολάρια (9.274 ευρώ) το επεισόδιο. Η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται από σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, 2012. Συμπρωταγωνιστής της θα είναι ο Justin Kirk.


Στην καριέρα της η Κρίσταλ μετρά εμφανίσεις στις ταινίες American Pie, Dr Dolittle, Zookeeper, We Bought a Zoo, Night at the Museum και George of the Jungle. Τώρα η Κρίσταλ αναλαμβάνει τον ρόλο του δρος Ρίτζο, ενός βοηθού γιατρού που φορά τις ειδικές μάσκες και μετακινείται με ένα μικρό ασθενοφόρο σε όλο το κτηνιατρικό νοσοκομείο. 

Ο εκπαιδευτής της Τομ Γκάντερσον λέει πως ο ρόλος αυτός θα την αναδείξει στον πιο διάσημο ρόλο ζώου στην τηλεοπτική ιστορία. Ο Γκάντερσον υιοθέτησε την Κρίσταλ πριν από 16 χρόνια. Ήταν τότε 2,5 ετών και πολύ επιθετική. Δούλεψαν μαζί στο Hollywood για οκτώ χρόνια μέχρι το μεγάλο της «άνοιγμα» στο «George of the Jungle» το 1997. Όταν γυρίζει καλά μια σκηνή ανταμείβεται με λιχουδιές: γιαούρτι, πραλίνα, σοκολάτα, σταφύλια, φιστίκια, μπανάνες και μερικές φορές… αράχνες και μύγες. Πετάει μόνο business class και μένει στο Chateau Marmont, ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Χόλιγουντ.

Στο βίντεο η Κρίστσαλ με τον Justin Kirk στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου