Ads

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Το πιτ μπουλ τής έσωσε τη ζωή



Το πιτ μπουλ που έσωσε τη ζωή της Χάιντι

Παρά την αντίθετη γνώμη φίλων και συγγενών της, η Χάιντι υιοθέτησε ένα πιτ μπουλ από καταφύγιο. Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο σκύλος όχι μόνο δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, αλλά της έσωσε τη ζωή.  


Το ένστικτο της Χάιντι ήταν σωστό. Μόλις είδε τον σκύλο στο κλουβί του, άκουσε μια φωνή μέσα της που της έλεγε να ανοίξει την πόρτα και τον χαϊδέψει. Αυτό έκανε και ο σκύλος ξάπλωσε στο πάτωμα και απολάμβανε τα χάδια της, παρόλο που πρώτη φορά την έβλεπε.

Το πιτ μπουλ προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στο νέο του περιβάλλον, πράγμα που σημαίνει ότι έζησε προηγουμένως με οικογένεια. Έγινε γρήγορα φίλος με τα άλλα κατοικίδια αλλά και τα κοτόπουλα και τις κατσίκες. Ο καλύτερός του φίλος ήταν ο πιο μικρός σκύλος της οικογένειας.

Η Χάιντι με το πιτ μπουλ

Μερικούς μήνες μετά την υιοθεσία του πιτ μπουλ, η Χάιντι πήγε στον γιατρό για την αντιαλλεργική θεραπεία που ακολουθούσε. Όταν επέστρεψε σπίτι αισθάνθηκε κουρασμένη, ξάπλωσε και την πήρε ο ύπνος. Τότε ήταν που το πιτ μπουλ πετάχτηκε πάνω της, κάθισε στο στήθος της και άρχισε να της γλείφει το πρόσωπο. Άνοιξε με δυσκολία τα μάτια της, αλλά δεν μπορούσε να εξηγήσει τη συμπεριφορά του πιτ μπουλ. Ανακάθισε στο κρεβάτι και τότε διαπίστωσε ότι είχε πρόβλημα.

Ο λαιμός της ήταν φουσκωμένος σε σημείο που με πολλή δυσκολία μπορούσε να αναπνεύσει. Είχε υποστεί αναφυλακτικό σοκ. Μπόρεσε ευτυχώς να τηλεφωνήσει σε ασθενοφόρο που τη μετέφερε αμέσως σε κλινική και σώθηκε. Όταν συνήλθε δήλωσε: «Το πιτ μπουλ είναι ο φύλακάς μου. Αν δεν ήταν αυτός θα είχα πεθάνει. Είμαι μόνη να φροντίζω την κόρη μου και, αν πέθαινα, η κόρη μου θα ήταν μόνη και έρημη στον κόσμο».

Γνωρίστε καλύτερα το πιτ μπουλ και την οικογένειά του στο βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου