Ads

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Για τα μάτια της βασίλισσας μόνο! Πάτσι και Άσλι έκλεισαν με εντυπωσιακό τρόπο τη Βασιλική Καλλιτεχνική Παράσταση


Πάντσι και Άσλι, οι νικητές του φετινού διαγωνισμού «Βρετανία έχεις ταλέντο», συνεχίζουν την εκπληκτική τους πορεία.




Μετά από πολλαπλές εμφανίσεις στην Αμερική και την κυκλοφορία βιβλίου «γραμμένου» από τον Πάντσι, είχαν την μεγάλη τιμή να εμφανιστούν, πριν μερικές μέρες, στο 36ο ετήσιο Royal Variety Performance και να έχουν μάλιστα και τον «τελευταίο λόγο». Η Βασιλική Καλλιτεχνική Παράσταση είναι το  μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός της Βρεταννίας, από την άποψη του αριθμού, της ποικιλίας και της φήμης των καλλιτεχνών που συμμετέχουν.

 
Το εκπληκτικό δίδυμο εντυπωσίασε και πάλιν το κοινό. Αυτή τη φορά το θέμα ήταν ο Τζέιμς Μποντ: η μουσική ήταν παρμένη από ταινίες Τζέιμς Μποντ και η αμφίεση της Άσλι θύμιζε σκηνές με τον πράκτορα 007. Μέχρι και πιστόλι, πλαστικό φυσικό, είχε απάνω της η Άσλι.
Πηγές προσκείμενες στα ανάκτορα αναφέρουν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι θαυμάστρια του δίδυμου Πάντσι-Άσλι, ότι εντυπωσιάστηκε από το φινάλε του σόου και ότι μάλιστα ζήτησε από την Άσλι συμβουλές σχετικά με την εκπαίδευση σκύλων.

 
Ολόκληρη η παράσταση, οπτικογραφημένη, θα προβληθεί από το κανάλι ITV1 της Αγγλίας στις 3 Δεκεμβρίου 2012. Προς το παρόν έχουμε εξασφαλίσει για σας ένα σύντομο βίντεο που περιλαμβάνει δείγματα της χορευτικής και ακροβατικής επίδειξης του Πάντσι και της Άσλι.

Σχετικά με το δίδυμο Πάντσι και Άσλι υπάρχουν και προηγούμενες αναρτήσεις:
15 Μαίου 2012: Σκύλος ο νικητής του Βρετανία έχεις ταλέντο
http://anthroposkaiskylos.blogspot.com/2012/05/blog-post_8638.html

5 Ιουλίου 2012: Πάτσι και Άσλι Μπάτλερ ακόμη πιο διάσημοι
http://anthroposkaiskylos.blogspot.com/2012/07/blog-post_3336.html






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου