Ads

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Τυφλός, κουφός και σακάτης σκύλος σώζει την οικογένειά του από πυρκαγιά

Ο σωτήρας σκύλος, το μωρό και το καμένο σπίτι
Μητέρα και το 7 εβδομάδων μωρό της σώθηκαν από την πυρκαγιά που κατέστρεψε το σπίτι τους χάρη στην παρέμβαση του τυφλού, κουφού και κουτσού σκύλου τους.



Η γυναίκα ξύπνησε στις 3 το πρωί από τα γαβγίσματα του σκύλου της. Η πρώτη της σκέψη ήταν ότι ο σκύλος ήθελε να βγει έξω για την ανάγκη του. Μόλις όμως άνοιξε την πόρτα του υπνοδωματίου της, συνάντησε έναν πύρινο τοίχο.

Η πυρκαγιά άρχισε από βραχυκύκλωμα κοντά στην είσοδο του σπιτιού, επομένως η μόνη έξοδος διαφυγής ήταν η πόρτα της κουζίνας. Τύλιξε το μωρό σε μια κουβέρτα, το πήρε στην αγκαλιά της και όρμησε μέσα από τους καπνούς και τις φλόγες προς την κουζίνα. Ο σκύλος τούς ακολουθούσε.
Μόλις πάτησαν το πόδι τους στον κήπο, το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες. Λίγα λεπτά αργότερα διαδοχικές εκρήξεις εκτίναξαν τα παράθυρα μακριά και το σπίτι καιγόταν σαν λαμπάδα.

Ο σωτήρας σκύλος
Ήταν η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που το μωρό κινδύνεψε να πεθάνει. Η πρώτη φορά ήταν πριν από μερικές μέρες όταν ένα πρόβλημα με την καρδιά το είχε στείλει στην εντατική στο νοσοκομείο.
 
Μπροστά στις στάχτες του σπιτιού της, η γυναίκα αναλογίστηκε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες υιοθέτησε τον σκύλο της. Τον συνάντησε για πρώτη φορά σε ένα καταφύγιο σκύλων. Κανένας δεν ήθελε έναν σκύλο κουφό, τυφλό και σακάτη. Το μέλλον του διαγραφόταν ζοφερό. Αυτή η σκέψη ήταν που την έκανε να τον υιοθετήσει. Ούτε μία στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό της ότι αυτός ο ανάπηρος σκύλος θα της έσωζε τη ζωή κάποια μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου