Ads

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Λαίμαργος γάτος κατάπιε περιδέραιο



Η Φρανσίν με τον λαίμαργο Όλιβερ

Ο Στιβ και η Φρανσίν δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την εξαφάνιση του διαμαντένιου περιδέραιου. Η Φρανσίν ήταν σίγουρη ότι το έβγαλε μόλις επέστρεψε το απόγευμα από τη δουλειά και το έβαλε στο τραπεζάκι της εισόδου του σπιτιού. Δυο ώρες μετά, διαπίστωσαν ότι έλειπε από τη θέση του. Το έψαξαν παντού στο σπίτι, αλλά δεν το βρήκαν πουθενά.

Η ακτινογραφία με το περιδέραιο











Επειδή κανένας δεν μπήκε ή βγήκε από το σπίτι εκείνο το βράδυ, οι υποψίες τους εστιάστηκαν στον Όλιβερ τον γάτο τους. Ήξεραν ότι ήταν λαίμαργος και παμφάγος, δυσκολεύονταν όμως να πιστέψουν ότι θα έφτανε στο σημείο να καταβροχθίσει το κόσμημα. Η υποψία τους μεγάλωσε όταν ο Στιβ θυμήθηκε ότι πάνω στο ίδιο τραπέζι υπήρχαν λιχουδιές για τον γάτο που έκαναν και εκείνες φτερά.

Η υποψία αυτή τούς έκανε να πάρουν τον γάτο στον κτηνίατρο. Η ακτινογραφία δεν άφηνε καμιά αμφιβολία. Ο γάτος είχε μέσα στην κοιλιά του το διαμαντένιο περιδέραιο. Έκαναν υπομονή μερικές μέρες, αλλά το κόσμημα συνέχισε να βρίσκεται στο στομάχι του γάτου. Ο κτηνίατρος αναγκάστηκε να το αφαιρέσει με εγχείρηση.

Ο Όλιβερ ο γάτος έχει τώρα πλήρως αναρρώσει και το περιδέραιο, μετά από ένα καλό καθάρισμα, βρήκε τη θέση του στην κοσμηματοθήκη της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου