Ads

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Εντεκάχρονο κορίτσι ανακάλυψε ότι ο σκύλος του ήταν κλεμμένος



Ευτυχισμένη Μέριαν με τη Μίνι
Η Μέριαν από την Ιρλανδία πλέει σε πελάγη ευτυχίας τώρα που ξαναβρήκε τη σκυλίτσα της τη Μίνι, Τσιουάουα, 9 χρονών. Της την είχαν κλέψει από το σπίτι της πριν από δυο μήνες. Γι’ αυτήν η Μίνι δεν ήταν απλώς το κατοικίδιό της, ήταν όλη της η οικογένεια. Την υιοθέτησε όταν ο γιος της ήταν 14 χρονών. Πριν από μερικούς μήνες, ο γιος της, παλικάρι 22 χρονών, αυτοκτόνησε και η Μίνι ήταν εκείνη που την κρατούσε στη ζωή, ήταν ο σύνδεσμός της με το χαμένο της παιδί.

Οι κλέφτες πρόσφεραν το σκυλάκι για πώληση με μια σημείωση που ανάρτησαν στην πινακίδα ανακοινώσεων μιας υπεραγοράς. Η μητέρα του κοριτσιού είδε την αγγελία, αγόρασε το σκυλάκι πληρώνοντας 300 ευρώ και το έκανε δώρο στην 11χρονη κόρη της.


Το παιδί έψαχνε παιγνίδια και ρούχα για το νέο της σκυλάκι στο διαδίκτυο, όταν πρόσεξε ένα άρθρο και μια φωτογραφία στην τοπική εφημερίδα. Το άρθρο μιλούσε για ένα Τσιουάουα που κλάπηκε και το σκυλάκι της φωτογραφίας ήταν ολόιδιο με το δικό της. Αισθάνθηκε άσχημα. Δεν ήθελε επ’ ουδενί λόγω να έχει στην αγκαλιά της ένα κλεμμένο σκυλάκι, ένα σκυλάκι που ανήκε σε κάποιον άλλο. Το σκέφτηκε και το έκανε, επέστρεψε τη Μίνι στην κυρία της.

 «Είναι σαν να έγινε ένα θαύμα» δήλωσε ευτυχισμένη εκείνη. «Πιστεύω ότι ο γιος μου από εκεί που είναι έβαλε το χέρι του».

Το κοριτσάκι ξεπέρασε γρήγορα την απογοήτευσή του από τον αναπάντεχο χωρισμό του από το σκυλάκι του. Κάποιος γενναιόδωρος κύριος που άκουσε την ιστορία της, της έκανε δώρο ένα καινούργιο Τσιουάουα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου