Ads

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ποδόμετρο, τώρα και για σκύλους



Ο καθένας το ποδόμετρό του!
Πώς ξέρετε αν ο σκύλος σας ασκείται ικανοποιητικά κάθε μέρα; Στην ερώτηση αυτή υπάρχει η δική σας υποκειμενική απάντηση βέβαια. Πρόσφατα κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία μια συσκευή που μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε άμεση και αντικειμενική ενημέρωση. Η συσκευή αυτή  λέγεται «ποδόμετρο», ένα όνομα με ελληνικότατη προέλευση.


Ίσως έχετε ακούσει για το ποδόμετρο για ανθρώπους. Το ποδόμετρο για σκύλους είναι κάτι ανάλογο. Πρόκειται για μια μικροσκοπική συσκευή που στερεώνεται με λουρί στον λαιμό του σκύλου και μετρά τα βήματα που κάνει ο σκύλος σας.

Ποδόμετρο για σκύλους
Μπορείτε έτσι ανά πάσα στιγμή να γνωρίζετε αν o σκύλος σας τεμπελιάζει ή αν ασκείται τακτικά και ικανοποιητικά. Οι πληροφορίες μπορούν, αν θέλετε, να μεταβιβάζονται στο κινητό σας για να έχετε άμεση γνώση της κατάστασης. Μπορείτε επίσης, αν θέλετε, να παίρνετε μήνυμα κάθε φορά που ο σκύλος σας τεμπελιάζει για να μπορείτε να αντιδράσετε άμεσα.

Δεν γνωρίζω αν τα πέτσοπ διαθέτουν ποδόμετρα (podometers) για σκύλους. Μπορείτε όμως να προμηθευτείτε ένα από την Amazon. Μια πρώτη έρευνα έδειξε ότι οι τιμές αρχίζουν από 15 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου