Ads

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Θαύμα των Χριστουγέννων! Ένας άντρας ξαναβρίσκει τον σκύλο του 5 χρόνια μετά που τον έχασε.



Μάικ και Μπάντιτ ξανά μαζί

Ο Μάικ, κάτοικος της Ιντιανάπολις, πήρε προκαταβολικά το πιο όμορφο δώρο των Χριστουγέννων. Ένα δώρο που δεν μπορούσε καν να ονειρευτεί. Ξαναβρήκε τον σκύλο του, ένα Shih Tzu που τον λένε Μπάντιτ, 5 χρόνια μετά την εξαφάνισή του.


Πριν από μερικές μέρες κάποιος άγνωστος του τηλεφώνησε. Ήταν κάποιος εθελοντής από καταφύγιο ζώων που τον ρώτησε αν έχασε ποτέ κάποιο σκύλο. Στην αρχή ο Μάικ είχε την εντύπωση ότι επρόκειτο για κακόγουστη πλάκα. Μετά όμως πίστεψε. «Έπνιξε μια κραυγή χαράς» είπε ο άνθρωπος του καταφυγίου. «Ήταν φανερή η συγκίνηση στη φωνή του. Μου είπε ότι πράγματι έχασε ένα σκύλο πριν από πέντε χρόνια».




Το καταφύγιο περιμάζεψε τον Μπάντιτ από τον δρόμο στις 30 Νοεμβρίου. Μόλις όμως την περασμένη βδομάδα μπόρεσαν να διαβάσουν το τσιπάκι.


Από τη στιγμή αυτή και μετά τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Ο αριθμός τηλεφώνου του ιδιοκτήτη δεν είχε αλλάξει και επιπλέον ο Μάικ απάντησε αμέσως και, ζώντας κοντά στο καταφύγιο, έτρεξε να σφίξει τον σκύλο του στην αγκαλιά του.


Πριν από πέντε χρόνια κάποιος έκλεψε τον Μπάντιτ. Ο Μάικ μπόρεσε να δει από μακριά το αυτοκίνητο του κλέφτη που απομακρυνόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, δεν είχε όμως καμιά ένδειξη για την ταυτότητά του. Έκανε ό,τι μπορούσε για να ξαναβρεί τον σκύλο του, φυλλάδια, αφίσες κλπ. Στο τέλος απελπίστηκε. Δεν είχε όμως δίκαιο γιατί, όπως φαίνεται από την ιστορία μας, δεν πρέπει καμιά φορά να αποκλείουμε το ενδεχόμενο ενός θαύματος.


Στο βίντεο θα δείτε τη στιγμή που ο Μάικ σφίγγει στην αγκαλιά του τον Μπάντιτ στο καταφύγιο αδέσποτων σκύλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου