Ads

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Γυναίκα χωρίς χέρια φροντίζει καθημερινά το σκύλο της!


Η Tisha Shelton, 25 χρονών, με το σκυλάκι της, ένα ημίαιμο Τσιουάουα
Η 25χρονη Τίσα Σέλτον από το Μισούρι είναι μια εξαιρετική κυρία σκύλου. Η διαφορά της με άλλους ιδιοκτήτες είναι ότι η νεαρή γυναίκα δεν έχει χέρια!




Η Τίσα γεννήθηκε χωρίς χέρια και με στραβό δεξί πόδι που είναι πιο κοντό απ το αριστερό. Έχει προσθετικό πόδι όμως ζει μια κανονική ζωή και φροντίζει κανονικά ως υπεύθυνη ιδιοκτήτρια το σκυλάκι της!



Είναι άνεργη αλλά έχει σπουδάσει ως graphic designer και δημιούργησε αυτό το video για να δείξει πόσο ικανή είναι, με την ελπίδα να προσληφθεί!



Μεγαλώνοντας ήθελε να αποκτήσει σκύλο αλλά οι γονείς της φοβόντουσαν ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην ευθύνη ενός ζώου. Όταν όμως ανεξαρτητοποιήθηκε και απέκτησε δικό της διαμέρισμα, υιοθέτησε ένα σκυλάκι. Έχει αναπτύξει δικά της συστήματα για να ταΐζει και να βάζει νερό στο ζώο ενώ έχει λάβει βοήθεια από κορυφαίους εκπαιδευτές, όπως ο Cesar Millan και η Victoria Stilwell. Έχει αναπτύξει σήματα που χρησιμοποιεί με τα πόδια της για να δώσει εντολές στο σκυλάκι της.



Την επόμενη φορά που θα πείτε ''δεν μπορώ να πάω το σκύλο βόλτα'' ή '' δεν μπορώ να τον φροντίζω πια'' σκεφτείτε μήπως τελικά απλά εννοείτε ''δεν θέλω''.... Γιατί όταν θες πραγματικά το σκύλο σου, κάνεις τα πάντα για να τον φροντίζεις , όπως η Τίσα!



Δείτε το video:







Adespoto.gr

1 σχόλιο: