Ads

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ένας σκύλος με τρία πόδια έγινε κλέφτης και διάσημος



Ο Όσκαρ μετά τη σύλληψή του

Ο κύριος του Όσκαρ, έτσι λέγεται ο ήρωας της ιστορίας μας, έφυγε και τον άφησε μόνο στο σπίτι. Ο σκύλος, είτε γιατί πεινούσε είτε γιατί βαρέθηκε να είναι τόσες μέρες μόνος, το έσκασε. Χωρίς να χάσει χρόνο πήγε αμέσως σε ένα κατάστημα που πουλά είδη διατροφής για σκύλους. Εκεί εντόπισε το ψυγείο με τα σαλάμια, άρπαξε ένα και έφυγε. Άφησε όμως τα ίχνη του. Τον είδαν άλλοι πελάτες του καταστήματος και οι κινήσεις του καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος.



Ο Όσκαρ συνελήφθη και κατέληξε σε ένα κελί ενός καταφυγίου ζώων. Ξέχασα να σας πω ότι η ιστορία μας διαδραματίζεται στη μακρινή Νέα Ζηλανδία. Η περίπτωση του Όσκαρ διέρρευσε στον τύπο, μεταδόθηκε από την τηλεόραση και πολύ σύντομα όλοι στη χώρα μιλούσαν γι’ αυτόν. Τα δώρα άρχισαν να καταφθάνουν στο καταφύγιο και τα τηλεφωνήματα από ενδιαφερόμενους να τον υιοθετήσουν δεν ήταν λίγα.



Η διεύθυνση του καταφυγίου προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους και να μη δεσμευτεί. Περιμένει να επιστρέψει πρώτα από τις διακοπές του ο κύριος του σκύλου για να συμφωνήσει να αποχωριστεί τον σκύλο του. Αν δεν δεχτεί, τότε τα πράγματα περιπλέκονται. Ας ευχηθούμε όλοι ότι η περιπέτεια του Όσκαρ θα λήξει σύντομα και ότι θα μετακομίσει σε νέο σπίτι, οι άνθρωποι του οποίου θα τον αγαπούν πραγματικά και θα τον φροντίζουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου