Ads

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Φροντίδα για τα αδέσποτα της Αθήνας στο ψύχος



Ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων που δημοσιεύτηκε χθες στην ισοτσελίδα του δήμου αναφέρει τα εξής:

«Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, τα συνεργεία περισυλλογής αδέσποτων ζώων του δήμου Αθηναίων βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, προκειμένου να ανταποκριθούν σε έκτακτα περιστατικά που αφορούν σε αδέσποτα ζώα.



Τα κεντρικά γραφεία της Διεύθυνσης Αστικής Πανίδας του δήμου Αθηναίων, θα λειτουργούν, όσο το απαιτήσουν οι συνθήκες, με διευρυμένο ωράριο από τις 7 το πρωί και έως τις 10 το βράδυ, προκειμένου να δέχονται αναφορές πολιτών (τηλ. επικοινωνίας: 210 3239201και 210 3239202) για έκτακτα περιστατικά.




Για την εξασφάλιση τροφής για τα αδέσποτα ζώα, στο πλαίσιο υλοποίησης μνημονίου συνεργασίας του δήμου Αθηναίων με τοπικά φιλοζωικά σωματεία και ενώσεις για την καθημερινή σίτιση των αδέσποτων ζώων της πόλης, έχουν ήδη διανεμηθεί τροφές με τις οποίες τα μέλη των συνεργαζομένων σωματείων θα σιτίζουν τα αδέσποτα ζώα.



Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Άγγελος Αντωνόπουλος, καλεί τους πολίτες να συνεργάζονται αυτές τις ημέρες άμεσα με την αρμόδια δημοτική υπηρεσία για την προστασία των αδέσποτων ζώων της πόλης και να επιδείξουν μία επισταμένη προσοχή στις υποδομές παροχής νερού που έχουν τοποθετηθεί σε δημόσιους χώρους, είτε ενημερώνοντας για τυχόν προβλήματα, είτε γεμίζοντάς τις.»

 http://www.cityofathens.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου