Ads

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Τα 4 τέλεια ραντεβού για ζωόφιλους!


Αν είστε ζωόφιλος ή ζωόφιλη, δεν αποκλείεται το έτερον ήμισυ σας να το γνωρίσετε στο Διαδίκτυο, μέσα από κάποιο ζωοφιλικό μπλόγκ! Και τι πιο όμορφο από δύο ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα τετράποδα; Αν σκέφτεστε να του ή της προτείνετε να βγείτε για ραντεβού, ορίστε μερικές ιδέες που θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα και να γνωριστείτε καλύτερα!


1) ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ
Εξαρτάται από το πού μένετε, όμως η βόλτα στην εξοχή, φυσικά μαζί με τα σκυλιά σας, είναι ο πιο εύκολος, άνετος και ανέξοδος τρόπος για ένα όμορφο και ρομαντικό πρώτο ραντεβού! Εσείς θα γνωριστείτε μιλώντας όσο περπατάτε, το ίδιο και τα σκυλάκια σας που θα τρέχουν ελεύθερα στη φύση. Μπορείτε να πάρετε μαζί καφέ ή μπισκότα, μόνο να μην ξεχνάτε να επιτηρείτε τα σκυλιά σας που θα ναι ελεύθερα!

2) ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί με τα σκυλιά σας ένα μάθημα εκπαίδευσης, σε κάποια σχολή. Θα έχει πλάκα, δεν θα είστε μόνοι σας, άρα δεν θα υπάρχει αμηχανία ενώ θα δείτε πώς συμπεριφέρεται ο άλλος στο ζώο του και στα άλλα ζωάκια τριγύρω!

3) ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ
Αν μοιράζεστε την αγάπη για τα αδέσποτα, μπορείτε να επισκεφτείτε εθελοντικά ένα καταφύγιο και να εργαστείτε παρέα είτε καθαρίζοντας είτε βγάζοντας βόλτα τα σκυλάκια που έχουν ανάγκη. Μπορεί να μην είστε μαζί όλη την ώρα, καθώς θα χρειαστεί να κάνετε δουλειές για το καλό των αδέσποτων όμως είναι μία ωραία ευκαιρία να γνωριστείτε σε ουδέτερο έδαφος! Μην ντυθείτε όμως....ακατάλληλα, για να τον ή την εντυπωσιάσετε! Φορμίτσες και αθλητικά είναι απαραίτητα στα καταφύγια.

4) ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ
Αν μένετε κοντά στη Λευκωσία, μπορείτε να δώσετε ραντεβού στο πάρκο για σκύλους στην Αθαλάσσα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και τα σκυλιά σας να απολαύσουν την βόλτα τους. Στο πάρκο μπορεί να συναντήσετε κι άλλα σκυλάκια, επομένως προσοχή στους σκυλοκαβγάδες!

1 σχόλιο: