Ads

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ποινικά αδικήματα εναντίον ζώων παραγράφονται


Η Αθηνά Κουρτίδου είναι η γυναίκα, που πάλεψε, για να τιμωρηθεί ο δράστης, ο οποίος δηλητηρίασε μια αδέσποτη σκυλίτσα έξω από την αυλή του σπιτιού της στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης στις 23 Ιουνίου 2008. Στην επιστολή που ανάρτησε στο facebook Άνθρωπος και Σκύλος στις 13 Ιουνίου, 2012 αναφέρει:
«Μετά από τέσσερα χρόνια έφτασε η μέρα της δίκης για αυτόν τον εγκληματία που έπιασα επ΄ αυτοφώρω να ρίχνει φόλα σε σκυλί αδέσποτο που φρόντιζα. Ακολούθησα όλες τις διαδικασίες όπως ορίζει ο Νόμος (Μηνύσεις, καταγγελίες, τοξικολογικός έλεγχος ευρήματος, μάρτυρες κ.λ.π.) και την ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 θα είμαι στην ευτυχή θέση να σταθώ απέναντι στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και με την μαρτυρία μου να δω αυτό το "κτήνος" στα μάτια και να του θυμίσω ότι υπάρχει Θεός και Δικαιοσύνη !!!!!!»

Η δίκη έγινε και η κυρία Κουρτίδου είχε την καλοσύνη να μας ενημερώσει. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Με σπαραγμό ψυχής και ιερή αγανάκτηση γράφει τα εξής:
«Η Ελληνική δικαιοσύνη είναι ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !!!!!!!!!

Το 2012 ψηφίστηκε νόμος (4043/12) που αφορά "μέτρα για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στα κρατητήρια κράτησης" σύμφωνα με τις διατάξεις του οποίου τα ποινικά αδικήματα, για τα οποία απειλείται ποινή φυλάκισης έως και ένα έτος και έχουν τελεστεί έως 31/12/2011, μπαίνουν στο αρχείο!!!!!!!!!!!! Βάση λοιπόν του ως άνω Νόμου , το έγκλημα του κατηγορούμενου ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ - ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!! Αυτό είναι το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που ζούμε , αυτή και η Δικαιοσύνη του !!!!!!!! Σε ένα μόνο μπορεί να ελπίζει ο άνθρωπος πια , μόνο στον Θεό !!!!!!

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους γνωστούς και άγνωστους φίλους που αγωνίστηκαν μαζί μου , ιδιαίτερα την δικηγόρο κ. Κατερίνα Γεωργιάδου (από την πρώτη στιγμή μας στήριξε με τις νομικές συμβουλές της) , την δικηγόρο κ. Ροίδου Δανάη (βρέθηκε μαζί μας στην δίκη και μας στήριξε ηθικά) , την κ. Θέτις Καζάκη (η παρουσία και η συμπαράστασή της στην δίκη ήταν καταλυτική) , την κ. Ελένη Ηλιοπούλου - δημοσιογράφο από Αθήνα (zoosos) που μας προετοίμασε με τις γνώσεις της σχετικά με τον ως άνω νόμο, και όλους τους φίλους που στάθηκαν δίπλα μας έστω και από μακριά. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να τονίσω πως η μάχη χάθηκε , ο πόλεμος όμως ΟΧΙ !!!!!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!!!!

Με τιμή
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ»

1 σχόλιο: