Ads

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ο υπέροχος Φοίβος της Χριστίνας (43)



Ένα διάσημο μόνο έχουμε σήμερα, αλλά τι διάσημο! Ένα γάτο με ιστορία και αγάπη για τους ανθρώπους του. Τι πιο φυσικό, όταν οι άνθρωποί του τον περιμάζεψαν από το δρόμο και του πρόσφεραν μια ζεστή αγκαλιά. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια!


«Ο Φοίβος μας πριν πέντε μήνες.... Εχμμμ...... Προσοχή παρακαλώ στο χαρακτηρισμό "χοντρός" γιατί θυμώνει!!! εύσωμος καλύτερα!!!
Δεν έχω φωτογραφίες από το πώς ακριβώς ήταν ο Φοίβος, όταν τον βρήκε ο πατέρας μου, πριν τέσσερα χρόνια. Πάντως το ένα του μάτι ήταν κλειστό και είχε πολλές πληγές γύρω από τα αυτιά. Ήταν ήδη ενήλικος και κάποιος "φιλόζωος" τον είχε εγκαταλείψει, απόδειξη ότι δεν μπορούσε να ζήσει μόνος του και να κυνηγήσει στην ύπαιθρο, όπως πολλές γάτες, και ήταν σαν σκελετός.
Αυτό που ίσως έπρεπε να αναφέρω είναι ότι, πριν δυο χρόνια, αν δεν υπήρχε ο Φοίβος, ο πατέρας μου θα είχε πεθάνει από έμφραγμα. Ήταν και οι δυο τους στο σπίτι και, όταν συνέβη το περιστατικό, πήγε στην πόρτα του γείτονα μας στις 2 το πρωί και νιαούριζε με όλη του τη δύναμη μέχρι που τον άκουσαν.»
Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου