Ads

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ο δήμαρχος Λευκωσίας μας ακούει


Πάρκο για σκύλους κάπου, όχι στη Λευκωσία
Με επιστολή του ημερομηνίας 10 Ιουλίου 2012 ο δήμος Λευκωσίας μας πληροφορεί ότι ελήφθησαν οι δυο επιστολές μου ημερομηνίας 28 Ιουνίου και 5 Ιουλίου αντίστοιχα και ότι έχουν δοθεί οδηγίες στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου να μας αποστείλει απάντηση στο ερώτημα τι κάνει ο δήμος για τα κατοικίδια της Λευκωσίας. Η κίνηση αυτή του δήμου είναι καλοδεχούμενη και ευελπιστούμε ότι στην απάντησή του θα θίγονται όλα τα καίρια θέματα και θα προτείνονται λύσεις

Τη ερχόμενη Δευτέρα θα στείλω στο δήμο Λευκωσίας μια σύνοψη των σχολίων σας που θα έχουν διατυπωθεί μέχρι τότε, ώστε η  απάντηση του δήμου να είναι εφ’ όλης της ύλης. Προς το παρόν συνεχίστε να στέλλετε τα σχόλιά σας, ιδιαίτερα τώρα που ξέρετε ότι ο δήμος Λευκωσίας μας ακούει.

1 σχόλιο:

  1. poly thetikh exelixh! OI dikes mou erothseis einai oi exhs:

    Ti ginetai me ta adespota? Ti kanei o dhmos Leykosias gia to thema ayto? Yparxoun yphresies kai egkatastaseis gia th filoxenia kai frontida ton adespoton kai pou einai aytes? Ti ginetai otan den endiaferthei kanenas? Thanatonontai? Genika ti kanei o dhmos gia ta adespota?

    ΑπάντησηΔιαγραφή