Ads

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ξενοδοχείο ερωτική φωλιά για σκύλους ανοίγει σύντομα στη Βραζιλία


Σκυλάκια στολισμένα και έτοιμα για ερωτική συνάντηση

Καθρέπτες σε σχήμα καρδιάς κολλημένοι στο ταβάνι, κόκκινα μαξιλάρια ριγμένα στο πάτωμα, φώτα χαμηλά και κρυφά …  διακοσμούν ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείου του έρωτα που φιλοξενεί μόνο σκυλιά.


Μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Βραζιλία έχει τον μεγαλύτερο αριθμό σκυλιών στον κόσμο. Υπολογίζονται σε 32 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια τεράστια αγορά για προϊόντα και υπηρεσίες για σκύλους.  Σημαίνει ακόμη ότι νέα προϊόντα δοκιμάζονται και λανσάρονται. Τέτοιο παράδειγμα είναι το ξενοδοχείο του έρωτα, το πρώτο στον κόσμο στο είδος του που θα ανοίξει την ερχόμενη βδομάδα από τα αδέλφια Φαμπιάνο και Ντανιέλλα Λούρντες στην πόλη Μπέλο Οριζόντε. Πρόκειται για ένα κτίριο οκτώ ορόφων, ένας από τους οποίους θα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένος στις ερωτικές συναντήσεις σκύλων. 

Για να ενθαρρύνουν την ερωτική επιθυμία και το ζευγάρωμα, υπάρχουν καρδιόσχημοι καθρέπτες και κόκκινα μαξιλάρια και φώτα χαμηλά και υποβλητικά. «Για πολλούς το σκυλάκι τους είναι ένα παιδί που θα ήθελαν να τύχει της καλύτερης φροντίδας» δήλωσε ο Φαμπιάνο. Για μιας ημέρας διαμονή στο ξενοδοχείο του έρωτα, ο Φαμπιάνο χρεώνει 50 ευρώ. «Οι μελέτες αγοράς που κάναμε», εξηγεί, «έδειξαν ότι οι άνθρωποι εργάζονται όλη μέρα και δεν ξέρουν πού να αφήσουν τα σκυλιά τους όταν έρθει η ώρα να ζευγαρώσουν.»

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είναι 26 και 28 χρονών, τα αδέλφια Λούρντες έστησαν μια μεγάλη επιχείρηση με εξήντα άτομα προσωπικό. Εκτός από δωμάτια ζευγαρώματος, η εταιρεία τους προσφέρει και όλων των ειδών τις υπηρεσίας και είδη πολυτελείας για τετράποδα, όπως ακαδημία γυμναστικής, αίθουσα τελετών για γενέθλια σκύλων και κολάρα σκύλων με ζβαρόφσκι.

2 σχόλια:

  1. Υπάρχουν άνθρωποι αφελείς που έχουν και λεφτά. Από την άλλη υπάρχει το μάρκετιγκ. Η συνεργασία των δυο έδωσαν το ξενοδοχείο του έρωτα για σκυλιά. Αυτό που λείπει από την εξίσωση είναι τα ίδια τα σκυλιά φυσικά. Όλα αυτά τα κόκκινα μαξιλαράκια και οι καθρέπτες εξάπτουν την φαντασία των ανθρώπων. Ποια σχέση όμως έχουν με τη φύση του σκύλου, τα ένστικτα και τις επιθυμίες του; Καμιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. amerikanies... alla efoson yparxoun pelates, epixeirhmatika einai kalh kinhsh

    ΑπάντησηΔιαγραφή