Ads

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Αυτή η γάτα έγινε σταρ του διαδικτύου


Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της Λιλ Μπαμπ. Δημοσιέυτηκε στην ιστοσελίδα της στις 9 Ιουλίου, 2012
Η Λιλ Μπαμπ (Lil Bub) είναι μια γάτα όχι σαν τις άλλες. Ζει στην Αμερική και  έγινε σταρ από τη μια μέρα στην άλλη χάρη στην σύγχρονη ηλεκτρονική επικοινωνία. Έχει τη δική της ιστοσελίδα (lilbub.com)
και οι χρήστες του διαδικτύου την λατρεύουν.



Χωρίς  δόντια ή φωνή, με ένα παραπανήσιο δάκτυλο σε κάθε πόδι, είναι μια γάτα νάνος. Ίσως αυτά τα σωματικά μειονεκτήματα να συνέτειναν ώστε να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού. Ό,τι και να συμβαίνει δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χιλιάδες φίλοι της επισκέπτονται τακτικά την ιστοσελίδα της και ότι η ίδια είναι πλέον διάσημη. 


Μπορείτε επίσης να την παρακολουθήσετε στο Twitter και το  Facebook. Κάθε μέρα μια νέα φωτογραφία της δημοσιεύεται στο διαδίκτυο, ώστε να διατηρείται ζωντανό το ενδιαφέρον των θαυμαστών της. Κάτι που τη βοήθησε να γίνει τόσο δημοφιλής είναι και το γεγονός ότι είναι πολύ εκφραστική και συνεργάσιμη στις φωτογραφίσεις. Ο ιδιοκτήτης της παραμένει στην αφάνεια. Ούτε το όνομά του δεν αποκαλύπτει. Αναφέρεται στον εαυτό του ως ο άνθρωπος της Λιλ Μπαμπ. Διαβάζει όμως και απαντά αμέσως με έξυπνο τρόπο σε όλα τα σχόλια που αφήνουν οι θαυμαστές της στο διαδίκτυο.

1 σχόλιο: