Ads

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Οι γάτοι γίνονται ζώδια για γάτους: Κριός




Ξέραμε μέχρι τώρα ότι τα ζώδια μιλούν για ανθρώπους. Ξεχνάμε φαίνεται ότι οι λέξεις «ζώδιο» και «ζωδιακός» προέρχονται από τη λέξη «ζώον» και ότι τα ζώδια έχουν πολύ περισσότερα να μας πουν από τη μοίρα των ανθρώπων. Μπορούν να μας αποκαλύψουν άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας και του μέλλοντος των γάτων μας. Μπορούν ακόμη να παραχωρήσουν τη θέση τους για λίγο σε γάτους, μεταμφιεσμένους σε ζώδια. Το αποτέλεσμα είναι γάτοι ζώδια να μιλούν για την τύχη των γάτων.


Αρχίζοντας από σήμερα και για δώδεκα μέρες θα σας παρουσιάζουμε ένα γατοζώδιο την ημέρα και θα σας αποκαλύπτουμε μερικά από αυτά που μας λέει για τους γάτους μας που γεννήθηκαν στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Κάνουμε αρχή σήμερα με όσους γάτους γεννήθηκαν μεταξύ 21 Μαρτίου και 20 Απριλίου και που ανήκουν στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ. Οι γάτοι αυτοί είναι παρορμητικοί. Κάνουν το άλμα πρώτα και μετά σκέφτονται πού και πώς θα προσγειωθούν. Είναι γεμάτοι ενέργεια και, για να δώσω ένα παράδειγμα, είναι οι πρώτοι που ανεβαίνουν στην κορυφή ενός δέντρου. Στην κατάβαση, όμως, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. Είναι χαδιάρηδες και παιγνιδιάρηδες, μόνο που δεν ξέρουν πότε να σταματήσουν.

1 σχόλιο: