Ads

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ο Σάνι σώθηκε λίγο πριν την ευθανασία για να γίνει σταρ στο Μπροντγουέι


Πρώτη επίσημη φωτογραφία της ηθοποιού Λίλα Κρόφορντ,  που υποδύεται την Άνι, με τον Σάνι

Ένας σκύλος, από καταφύγιο του Χιούστον, που επρόκειτο να θανατωθεί, εντοπίστηκε από ένα εκπαιδευτή σκύλων, ο οποίος όχι μόνο τον έσωσε αλλά τον εκπαιδεύει για να παίξει στο μιούζικαλ «Άνι», που αρχίζει παραστάσεις στο Μπροντγουέι στις 3 Οκτωβρίου. Μια ιστορία απίθανη σαν παραμύθι.


Πρώτη επίσημη φωτογραφία του Σάνι
Ο Σάνι, ημίαιμο τερριέ, χρωστά τη ζωή του στον περίφημο εκπαιδευτή σκύλων Γουίλιαμ Μπερλόνι, τον άνθρωπο που έχει αναλάβει την εκπαίδευση των σκύλων του συγκεκριμένου μιούζικαλ. Το θέμα του μιούζικαλ είναι η απίθανη ιστορία ενός ορφανού κοριτσιού. Όταν ρωτήθηκε γιατί διάλεξε τον Σάνι, απάντησε: «Υπάρχει κάτι στο βλέμμα του, κάτι το θλιμμένο. Τα μάτια του σε αιχμαλωτίζουν»
Η μοίρα του Σάνι μοιάζει με εκείνη της πρωταγωνίστριας Άνι. Εκείνη υιοθετείται από ένα εκατομμυριούχο, εκείνος από ένα εκπαιδευτή σκύλων που θα τον κάνει διάσημο. Ο Σάνι θα ζήσει στο μέλλον μαζί με άλλους 22 σκύλους σε ένα μεγάλο αγρόκτημα στο Κονέκτικατ. Μεγάλη πολυτέλεια για ένα αδέσποτο καταδικασμένο σε θάνατο.

Θα μπορέσει όμως ο Σάνι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας του ζωής; «Στην αρχή», λέει ο εκπαιδευτής, «πρέπει να συνηθίσει τη ζωή της Νέας Υόρκης. Επειδή κακόπαθε όταν ήταν αδέσποτο, έχει κάποια φοβία με τα αυτοκίνητα την οποία ελπίζω να ξεπεράσει.» «Ο Σάνι δεν είχε καμιά εκπαίδευση προηγουμένως», παρατήρησε ο εκπαιδευτής, «πρέπει επομένως να μάθει πολλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρέπει να συνηθίσει να ζει με κόσμο και φυσικά να περάσει από βασική εκπαίδευση, ώστε να υπακούει σε βασικές εντολές όπως «κάτσε»»

Ο πολιτική του εκπαιδευτή Γουίλιαμ Μπερλόνι είναι να χρησιμοποιεί πάντα σκυλιά από καταφύγια που είναι καταδικασμένα σε θάνατο, να τα σώζει και να τα εκπαιδεύει για το θέατρο και το σινεμά. «Συγκινήθηκα βαθιά, όταν είδα πώς ζουν τα σκυλιά στο καταφύγιο του Χιούστον. Τους δίνουν διορία 48 ωρών και, αν δεν ενδιαφερθεί κάποιος να τα πάρει , τα θανατώνουν. Ο Σάνι είχε περάσει ήδη μια μέρα στο καταφύγιο…», κατέληξε ο Μπερλόνι

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Σάνι και τη νέα του καριέρα. Ελπίζουμε το μιούζικαλ να γυριστεί σε ταινία, για να μπορέσουμε να τον δούμε και εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου