Ads

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Η Τζέσικα Τσάστεϊν παίρνει τον τρίποδο σκύλο της στο πλατό της νέας της ταινίας

Τζέσικα και Τσάπλιν

Αρχίζει να γίνεται σύνηθες φαινόμενο το τετράποδο στη δουλειά. Από τους πρώτους που το εφάρμοσαν ήταν το προσωπικό μεγάλων εταιρειών όπως Google και Facebook. Αυτή την τακτική πήγε να ακολουθήσει και η ηθοποιός Τζέσικα Τσάστεϊν, όταν πήρε μαζί της το τρίποδο σκυλάκι της Τσάπλιν στο πλατό της νέας της ταινίας «Η εξαφάνιση της Ελεάνορ Ρίγκμπι».

 Η Τζέσικα απέκτησε μεγάλη φήμη πέρσι, ως αποτέλεσμα της συμμετοχής της σε μερικές επιτυχημένες ταινίες, μεταξύ των οποίων «Βοήθεια» και «Το δέντρο της ζωής», οι οποίες αντιμετωπίστηκαν ευνοϊκά από τους κριτικούς. Μερικοί μάλιστα τη θεωρούν ως την επόμενη μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ.



 Η νέα της ταινία έγινε ήδη το επίκεντρο σχολίων και συζητήσεων εξ αιτίας της πρωτότυπης δομής της. Στην πραγματικότητα πρόκειται για δυο ταινίες με τον ίδιο τίτλο, καθεμιά από τις οποίες θα αντικατοπτρίζει την οπτική γωνία των δυο βασικών χαρακτήρων του έργου. Τα σενάριο αναφέρεται σε ένα παντρεμένο ζευγάρι στη Νέα Υόρκη του οποίου η ζωή δοκιμάζεται από δραματικές αλλαγές.

Τσάπλιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου