Ads

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ένας σκύλος δραπέτευσε από καταφύγιο για να ενωθεί με τον αδελφό του


Ο Άτσι, ο Ρεξ και οι άνθρωποί τους
Ο Άτσι και ο Ρεξ είναι δυο σκυλιά, αδέλφια και αδέσποτα, που κατέληξαν σε ένα καταφύγιο στο νησί Ριγιούνιον. Μια μέρα ο Κριστιάν και η γυναίκα του Μαρί-Λίνα αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα ζώο συντροφιάς και επισκέφτηκαν το συγκεκριμένο καταφύγιο. Διάλεξαν τον Άτσι, πρόσεξαν όμως φεύγοντας έναν άλλο σκύλο που του έμοιαζε και που φαινόταν λυπημένος.

Ο Άτσι προσαρμόστηκε γρήγορα στο νέο περιβάλλον και εντάχθηκε χωρίς προβλήματα στη νέα του οικογένεια. Την περασμένη όμως Κυριακή ο Άτσι άρχισε ξαφνικά να γαυγίζει δυνατά μπροστά στην πόρτα της εισόδου. Σε λίγο ακούστηκε ένα γάβγισμα εξίσου δυνατό να έρχεται από τον κήπο του σπιτιού.


Μετά από αυτό το ντουέτο γαβγίσματος ο Κριστιάν δεν άντεξε στον πειρασμό και άνοιξε την πόρτα. Τότε ο ξένος σκύλος όρμησε πάνω στον Άτσι και οι δυο τους άρχισαν να παίζουν μαζί σαν δυο ζωηρά κουτάβια. Την επομένη τηλεφώνησε στο καταφύγιο και του εξήγησαν ότι ο δεύτερος σκύλος ήταν αδελφός του Άτσι και ότι δραπέτευσε πριν αρκετές μέρες γιατί προφανώς δεν άντεχε τον χωρισμό από τον αδελφό του. 

Ο αδελφός του Άτσι, ο Ρεξ, ήταν σε άθλια κατάσταση μετά από αρκετές μέρες περιπλάνησης. Όπως διαπίστωσαν, πρέπει να είχε καλύψει μια απόσταση δέκα χιλιομέτρων ψάχνοντας να βρει τον αδελφό του. 

Ο Κριστιάν και η Μαρί-Λίνα συγκινήθηκαν από την αγάπη μεταξύ των δυο σκύλων και αποφάσισαν να υιοθετήσουν και τον Ρεξ. Έτσι η ιστορία μας έχει ευχάριστο τέλος γιατί τα δυο αδέλφια είναι ευτυχισμένα μαζί και αχώριστα. Το μόνο ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι πώς ο Ρεξ εντόπισε το σπίτι όπου έμενε ο αδελφός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου