Ads

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πυργοδεσπότη έκανε τον γάτο του




Τον Μπίλι Μπράουν από την Αυστραλία απασχολούσαν δυο θέματα: Το ένα ήταν ότι ο αγαπημένος του γάτος υπέφερε πολύ από μια μόλυνση στα αυτιά και τώρα που έγινε καλά ήθελε να κάνει κάτι για να τον ευχαριστήσει. Το άλλο ήταν ότι ο ίδιος ο Μπίλι είχε ψυχολογικά προβλήματα και ο ψυχίατρος τον συμβούλεψε να κάνει κάτι δημιουργικό με τα χέρια του το Σαββατοκύριακο για να απασχολείται.


Έτσι εξηγείται η απόφαση του Μπίλι να φτιάξει ένα πύργο για τον γάτο του τον Ρούφους: ο γάτος θα μπορούσε να παίζει με τις ώρες και να ξεχάσει την ταλαιπωρία με τα αυτιά του ενώ ο ίδιος ο Μπίλι θα είχε μια δημιουργική απασχόληση.

Πήρε λοιπόν δεκάδες κουτιά από χαρτόνι, άνοιξε τρύπες στις πλευρές τους, τα έβαλε το ένα πάνω στο άλλο με τρόπο ώστε ο γάτος να μπορεί να τρυπώνει, να ανεβαίνει, να κατεβαίνει να κρύβεται ή να κάθεται πάνω-πάνω ψηλά και να αγναντεύει το χώρο. 

Ο γνωστός Γιαπωνέζος γάτος Μαρού, που έχει μανία με τα χαρτόκουτα, το έμαθε και ζήλεψε. Για να δούμε πώς θα αντιδράσει..

Αλλά είπα ήδη πολλά. Όλα αυτά θα τα δείτε με κάθε λεπτομέρεια στο φιλμάκι που ακολουθεί και το οποίο έχει μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου