Ads

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τετράποδοι συνεπιβάτες



Ο Ντίλαν με την κυρία του πετούν για Μαγιόρκα


Η εντύπωση που δίνει ο Ντίλαν είναι εκείνη ενός πολυταξιδεμένου επιβάτη πρώτης θέσης. Πλούσιος, καλοχτενισμένος και σίγουρος για τον εαυτό του. Αυτό που τον ξεχωρίζει από τους άλλους επιβάτες του εξαθέσιου αεροπλάνου ιδιωτικής εταιρείας είναι το γεγονός ότι είναι σκύλος. 


Ανήκει σε μια νέα γενιά κατοικίδιων που, αντί να ταξιδεύουν μαζί με τις αποσκευές, έχουν τη δική τους θέση στην καμπίνα δίπλα στον άνθρωπό τους. Δεν είναι φυσικά η φθηνότερη επιλογή. Οι άνθρωποί του Ντίλαν πλήρωσαν 1.250 στερλίνες για την πτήση Λονδίνο-Μαγιόρκα, όσα δηλαδή στοίχισε και το δικό τους εισιτήριο. Με τέτοια λεφτά ο σκύλος έχει φυσικά τη δική του καρέκλα, δεν περιορίζεται δηλαδή στο διάδρομο ή στα γόνατα του ανθρώπου του.

Η Ιζαμπέλα Φρανκ, κυρία του Ντίλαν, δήλωσε ότι οι διακοπές χωρίς το σκυλάκι της δεν έχουν ουσία. «Πώς μπορείς να έχεις διακοπές με την οικογένειά σου», διερωτήθηκε, «αν δεν πάρεις μαζί σου τον σκύλο της οικογένειας;»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σκύλος ταξιδεύει με τέτοια πολυτέλεια. Η γνωστή Πάρις Χίλτον, για παράδειγμα, παίρνει πάντα μαζί της στο ιδιωτικό της αεροπλάνο το σκυλάκι της, είτε αυτό είναι Τσιουάουα ή Γιορκσάιρ Τέριερ. 

Πριν από την Πάρις, αυτή που πρωτοτύπησε ήταν η ηθοποιός Ζα Ζα Γκαμπόρ, παντρεμένη κάποτε με τον προπάππο της Πάρις. Το 1989 η Ζα Ζα έγινε πρωτοσέλιδη είδηση όταν σε κάποια πτήση άφησε τα σκυλάκια της ελεύθερα να τρέχουν πάνω κάτω στην καμπίνα του αεροπλάνου. Στον επόμενο σταθμό συνελήφθη και αναγκάστηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου