Ads

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Θυσίασαν τα λεφτά για το γάμο για να σώσουν το σκυλάκι τους



Έντι, Μέλανι και Κόντα ευτυχισμένοι μαζί


Όταν ο Έντι και η Μέλανι αρραβωνιάστηκαν, όρισαν αμέσως και την ημερομηνία του γάμου τους. Οι διευθετήσεις ήταν σε προχωρημένο στάδιο, όταν ο θάνατος της γιαγιάς του Έντι τους ανάγκασε να τον αναβάλουν. Η οικονομική ζημιά ήταν μικρή και μπόρεσαν να την αντέξουν εύκολα. Όρισαν καινούργια ημερομηνία και άρχισαν τις προετοιμασίες εκ νέου. Σε κάποια στιγμή αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι, τον Κόντα, ένα ημίαιμο πιτ μπουλ.


Κόντα
Τα προβλήματα υγείας του κουταβιού άρχισαν από την πρώτη στιγμή. Ο κτηνίατρος διέγνωσε αναστόμωση ύπατος,  πράγμα που σήμαινε ότι το συκώτι δεν λειτουργούσε και ότι ο σκύλος θα έπρεπε εφ΄ όρου ζωής να υποστηρίζεται με φάρμακα. Τα λεφτά που είχαν μαζέψει μόλις που αρκούσαν για το γάμο. Η ασφαλιστική εταιρεία βρήκε μια δικαιολογία και αρνήθηκε να καλύψει τα έξοδα θεραπείας. Το δίλημμα ήταν σκληρό: γάμος ή σκύλος. Δεν δίστασαν όμως ούτε στιγμή. Έδωσαν όσα χρήματα είχαν για τα ιατροφαρμακευτικά έξοδα του Κόντα. Ο γάμος μπορούσε να περιμένει για αργότερα. Ήταν ευτυχισμένοι μαζί, έτσι κι’ αλλιώς.

Οι καλοί άνθρωποι όμως δεν χάνονται. Κάποιος ζωόφιλος δημοσιογράφος δημοσιοποίησε την ιστορία τους στον τοπικό τύπο. Οι παροχείς υπηρεσιών γάμου προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν. Άλλοι συγκινήθηκαν και άλλοι το είδαν σαν μια ευκαιρία προβολής των υπηρεσιών τους. Όλοι πάντως πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους δωρεάν και ο γάμος έγινε με κάθε λαμπρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου