Ads

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Χίος: Επίθεση ιδιόκτητου σκύλου σε 8χρονο παιδί



Σε εφιάλτη μετατράπηκε η επίσκεψη μιας οικογένειας σε φιλικό της σπίτι στην Καρδαμάδα. Τα δυο ζευγάρια συζητούσαν, ενώ τα παιδιά έπαιζαν με το σκύλο αμέριμνα στον κήπο. Για άγνωστους λόγους, ο σκύλος εξαγριώθηκε και επιτέθηκε με νύχια και με δόντια στο φιλοξενούμενο παιδί. 
 
Τα τραύματα του οκτάχρονου παιδιού ήταν τέτοιας έκτασης στο πρόσωπο και το κεφάλι, που αμέσως μετά τη μεταφορά του στο «Σκυλίτσειο» ζητήθηκε η αεροδιακομοιδή του στην Αθήνα με το ΕΚΑΒ.

Ο εφιάλτης του μικρού και των γονιών του δεν έληξε εκεί. Η αγωνία παρατάθηκε, αφού το ΕΚΑΒ ειδοποίησε πως αδυνατούσε να κάνει τη μεταφορά, καθώς το παιδί δεν ήταν διασωληνωμένο κι έτσι ο μικρός μεταφέρθηκε τελικά στην Αθήνα με πτήση της Ο.Α., όπου και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

politischios.gr

1 σχόλιο:

  1. Σίγουρα η ιστορία μπάζει απο παντού.... γιατί επιτέθηκε το σκυλί? συνέβει κάτι? αν ήταν επιθετικό γιατί οι γονείς άφησαν το παιδί χωρίς επίβλεψη?
    Δυστυχώς η ιστορί αυτή έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην ήδη αφιλόξενη για τα ζώα και τους ιδιοκτήτες τους ελληνική κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή