Ads

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Αναρρώνει ο σκυλάκος που σύρθηκε στην άσφαλτο από τον αλλοδαπό



Ο σκυλάκος, που τον ονόμασαν Φορτουνάτο, είναι το ζώο που στις 26/9 εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς να σέρνεται αλυσοδεμένο από ένα Ι.Χ., που οδηγούσε ένας αλλοδαπός, πάνω στην άσφαλτο. Η ευαισθησία των αυτοπτών μαρτύρων και η αποφασιστικότητα τους δεν έσωσαν απλώς το ζώο. Κατάφεραν να καταδικάσουν με τις μαρτυρίες τους τον ηθικό αυτουργό του εγκλήματος.

Ο αλλοδαπός δράστης διέφυγε της σύλληψης όμως συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος ήταν και ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος.

Ήταν εκείνος που έδωσε στον υπάλληλο του εντολή να σύρει το ζώο στην άσφαλτο μέχρι να λιώσει!


Ο Φορτουνάτο παραμένει στο κτηνιατρείο του Μιχάλη Φλαράκου στη Νέα Ερυθραία και αν και σαστισμένος με όλα όσα του συνέβησαν, προφανώς ανυπομονεί να βγει από το κλουβί και να ζήσει μια σκυλίσια ζωή σ’ ένα κανονικό σπίτι, μαζί με εκείνους που τον νοιάστηκαν!

Ευτυχώς τα εμφανή τραύματα του επουλώνονται, τα άλλα θα τα γιατρέψει η αγάπη που του δείχνουν οι άνθρωποι που ανέλαβαν τη φροντίδα του!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον Φορτουνάτο μπορείτε να διαβάσετε στις εξής αναρτήσεις:

 

Τη Δευτέρα η δίκη του Έλληνα που έδωσε εντολή να «λιώσει» στην άσφαλτο ο σκύλος του (30 Σεπτεμβρίου 2012) 

http://anthroposkaiskylos.blogspot.com/2012/09/blog-post_6868.html


zoosos.gr

2 σχόλια:

  1. Να'ναι καλά οι άνθρωποι που ανέλαβαν να τον υιοθετήσουν. Απ' ό,τι γνωρίζω είναι οι ίδιοι που επεδίωξαν και κατάφεραν την ποινική δίωξη και καταδίκη του ιδιοκτήτη του. Καιρός είναι να καταλάβουν όσοι έχουν παρόμοιες προθέσεις ότι από δω και πέρα θα τιμωρούνται για τέτοιες πράξεις και να μπει ένα τέλος στην βαναυσότητα κατά των ζώων. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στο σκυλάκι και να ανακτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους την οποία δίκαια θα πρέπει να χάσει έπειτα από αυτή του την τραγική εμπειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή