Ads

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτο! Πήγαν να σκοτώσουν Ροδίτισσα επειδή ήθελε να προστατέψει ένα σκυλάκι!



Απίστευτες καταστάσεις έζησε μια Ροδίτισσα, πριν από μερικές μέρες, καθώς, όπως η ίδια αναφέρει σε επιστολή της που έστειλε στο rodosinfonews, κινδύνεψε ακόμη και η ίδια η ζωή της επειδή θέλησε να προστατέψει ένα σκυλάκι από την κακοποίηση που δεχόταν από ένα τσιγγανάκι! Από ένα μικρό παιδί που χτυπούσε το σκυλάκι για να... κλαίει προκειμένου να συγκινούνται οι ξένοι τουρίστες και να δίνουν χρήματα για να το ταΐσει! (Άλλα κόλπα αυτά).

 Σε μια προσπάθειά της, λοιπόν, η γυναίκα να  πάρει το ζώο από τα χέρια του, εμφανίστηκαν «από το πουθενά» κάποιες τσιγγάνες (πιθανότατα συγγενείς του μικρού παιδιού), οι οποίες άρχισαν να χτυπάνε την γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματός της, ενώ βγάζοντας... σουγιάδες την τραυμάτισαν, αδιαφορώντας ακόμη κι αν την σκότωναν!


 Το χειρότερο, όμως, είναι ότι σε έκκλησή της να την βοηθήσει η Δημοτική Αστυνομία και το «100» δεν βρήκε ανταπόκριση καθώς, όπως λέει, από την πρώτη πήρε την απάντηση ότι δεν είναι της αρμοδιότητάς της το ζήτημα, κι από το "100" ότι είχαν κάτι άλλο πιο σοβαρό να κάνουν!!!

 Κι όλα αυτά, συνέβησαν  σ΄ ένα τουριστικότατο σημείο της Ρόδου, απ΄ όπου, μάλιστα, περνούν εκατοντάδες τουρίστες, αλλά και ντόπιοι, οι οποίοι, δυστυχώς, ούτε κι αυτοί πήγαν να βοηθήσουν!

 Πρόκειται για την κυρία Δήμητρα Μιαούλη–Καλαποδάκη  της οποίας η καταγγελία αναδεικνύει τα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα του τόπου και προβληματίζει.

Εσείς ποια γνώμη έχετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου