Ads

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Μια οικογένεια ξαναβρίσκει τον σκύλο που της είχαν κλέψει πριν από τέσσερα χρόνια



Ο Κότον με ένα από τα κορίτσια της οικογένειας
Μια οικογένεια βρίσκει τον σκύλο της που είχε κλαπεί πριν από τέσσερα χρόνια, όταν οι κλέφτες προσπάθησαν να τον πουλήσουν διαφημίζοντάς τον στο διαδίκτυο.


Ο Κότον, ένα σταφορτσάιαρ μπουλ τέριερ, απήχθη από το σπίτι του το 2008, όταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν. Η Τζοάνα, η ιδιοκτήτρια του σκύλου, και τα παιδιά της ήταν απαρηγόρητα. «Ο Κότον έχει την ίδια ηλικία με τη μεσαία μου κόρη. Μεγάλωσαν μαζί και η απώλειά του της στοίχισε πολύ», δήλωσε η Τζοάνα. «Ήταν το αγόρι μου», συνέχισε η Τζοάνα, που έχει τρεις κόρες. «Ήταν μέλος της οικογένειας. Όταν χάθηκε, λυπηθήκαμε πάρα πολύ. Ήταν σαν να χάναμε ένα μέλος της οικογένειας».
 
 Οι άνθρωποι του Κότον έψαξαν παντού και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βρουν τον αγαπημένο τους σκύλο. Εκεί που άρχισαν να απελπίζονται, ένας φίλος, που γνώριζε καλά και την οικογένεια και το σκυλί, τους είπε ότι είδε τη φωτογραφία του Κότον στο διαδίκτυο. Ήταν προς πώληση.

Η Τζοάνα επικοινώνησε με την πωλήτρια και προσπάθησε να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε για τον σκύλο. Στο μυαλό της δεν είχε καμιά αμφιβολία. Ο σκύλος που επωλείτο ήταν ο Κότον. Διευθέτησε συνάντηση μαζί της για να δει τον σκύλο. Ταυτόχρονα ειδοποίησε και την αστυνομία για το σχέδιό της.

Όταν έφθασε στη διεύθυνση που της έδωσαν, η αστυνομία ήταν ήδη εκεί. Δεν την άφησαν να μπει στο σπίτι ή να δει αμέσως τον σκύλο. Ο λοχίας ήθελε πρώτα να πεισθεί ότι ο σκύλος ήταν δικός της. Επειδή ο Κότον δεν είχε τσιπάκι, της ζήτησαν να περιγράψει το σκυλί με κάθε λεπτομέρεια. Αυτή το έκανε  και, εκτός από τα εμφανή χαρακτηριστικά και τον ιδιαίτερο χρωματισμό της γούνας του σκύλου, ανέφερε και λεπτομέρειες που δεν ήσαν ορατές με μια πρώτη ματιά, όπως μια μικρή ουλή που είχε ο Κότον στο λαιμό.

Οι αστυνομικοί πείσθηκαν ότι ο σκύλος ήταν δικός της. Η εντύπωση αυτή επιβεβαιώθηκε όταν είδαν τη χαρά που έκανε ο σκύλος όταν συνάντησε την πραγματική του κυρία και μαμά.

Η πωλήτρια, ένα κορίτσι γύρω στα 20, συνελήφθη με την κατηγορία της διάρρηξης και κλοπής ξένης περιουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου