Ads

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Η μεγαλύτερη συνάθροιση ντυμένων και στολισμένων σκύλων που έγινε ποτέ



Εκατοντάδες άνθρωποι και στολισμένοι σκύλοι μαζεύτηκαν στο Λονδίνο για ένα νέο ρεκόρ Γκίνες

Τα ρεκόρ Γκίνες έχουν εμπλουτιστεί με ακόμη ένα ρεκόρ σχετικά με κατοικίδια. Η μεγαλύτερη συνάθροιση κάτω από την ίδια στέγη παραχαϊδεμένων, ντυμένων και στολισμένων τετράποδων πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το περασμένο σαββατοκύριακο.

Η πιο μαζική συμμετοχή. Όλα τα σκυλάκια ανήκουν στο ίδιο άτομο.
Το όνομα της εκδήλωσης ήταν Diva Dog Day και σ’ αυτό συμμετείχαν 650 σκυλάκια στολισμένα, βαμμένα, ντυμένα, μεταμφιεσμένα όπως θέλετε πέστε το. Πρέπει να δείτε τις φωτογραφίες για να πιστέψετε. Από δημιουργικότητα και φαντασία οι ιδιοκτήτες τους σκίζουν.
Η εντυπωσιακή είσοδος της οργανώτριας
Η οργανώτρια, μια επιτυχημένη και νέα επιχειρηματίας, έκανε την είσοδό της με εντυπωσιακό τρόπο. Ντυμένη μίνι, κλεισμένη σε ένα κρυστάλλινο θρόνο μεταφέρθηκε στα χέρια από ημίγυμνους άνδρες μοντέλα.

Ακόμη μια πολύχρωμη συμμετοχή.

 «Υπήρξε μια υπέροχη μέρα!» δήλωσε. «Χαίρομαι γιατί τόσοι πολλοί φιλόζωοι πήραν μέρος σ’ αυτή την πρωτότυπη και μοναδική εκδήλωση».

Εδώ κυριαρχεί το μπλε και στο ρούχο και στις ανταύγειες στο κεφάλι.

Η εκδήλωση περιλάμβανε επίδειξη μόδας για σκύλους με δεκάδες σκύλους μοντέλα να παρελαύνουν στην πασαρέλα. Υπήρξαν επίσης άλλες επιδείξεις και σεμινάρια. Ανάμεσα στα θέματα ήταν πώς να φτιάξετε μπισκότα για τους σκύλους σας και πώς να τους ανακουφίσετε χρησιμοποιώντας την μέθοδο Reiki.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου