Ads

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

« Σκοτώστε τον σοκολατή σκύλο»!



300 κιλά ναρκωτικά κρυμμένα πίσω από ψεύτικο τοίχο ανακάλυψε πρόσφατα ο Μπος

Αυτή την εντολή πήραν από τον αρχηγό τους οι λαθρέμποροι ναρκωτικών στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο σοκολατής σκύλος είναι ο Μπος, ένας Λαμπραντόρ ανιχνευτής ναρκωτικών της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών. Η τελευταία του επιτυχία αναστάτωσε τον υπόκοσμο της Βραζιλίας. Εντόπισε 300 κιλά μαριχουάνας που ήταν καλά κρυμμένα πίσω από έναν ψεύτικο τοίχο. 


Αστυνομικοί και σκύλοι ανιχνευτές περιπολούν τις κακόφημες συνοικίες του Ρίο
Υπάρχουν 68 άλλοι σκύλοι ανίχνευσης στο Ρίο που κάνουν την ίδια δουλειά. Κανένας όμως δεν συγκρίνεται με τον Μπος. Είναι ο σκύλος που ανακάλυψε ένα μόνο τσιγάρο με μαριχουάνα που ήταν κρυμμένο στο έδαφος αρκετά μέτρα μακριά του.

Η συμμορία που καταδίκασε τον Μπος σε θάνατο είναι η διαβόητη Manguinhos. Η αστυνομία υπέκλεψε μήνυμα του αρχηγού της που έλεγε λακωνικά «στόχος ο σοκολατής», που σήμαινε «εκτελέστε τον Μπος».

Ο Μπος, το σοκολατί Λαμπραντόρ, θα συνεχίσει τον αγώνα κατά των εμπόρων ναρκωτικών, αλλά θα έχει προσωπική φρουρά 9 αστυνομικών
Οι κακοποιοί κάνουν τα πάντα για να τον παραπλανήσουν. Σε μια περίπτωση έκρυψαν ναρκωτικά στον υπόνομο με την ελπίδα ότι η βαριά μυρωδιά των αποχετεύσεων θα δυσκόλευαν τον Μπος. Όμως εκείνος οδήγησε την αστυνομία μέσα από τις βρομιές μέχρι το σημείο που ήταν θαμμένα τα ναρκωτικά.

Η αστυνομία του Ρίο αποφάσισε ότι, παρά τις απειλές, οι υπηρεσίες του Μπος είναι απαραίτητες. Πήρε όμως κάποια μέτρα προστασίας, αφού ο σκύλος έχει τώρα προσωπική φρουρά 9 αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου