Ads

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ο πιο έξυπνος σκύλος



 ΤΟ ΑΝEΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΤEΤΑΡΤΗΣ

Ένας μηχανικός, ένας λογιστής, ένας χημικός και ένας δημόσιος υπάλληλος διαφωνούν ως προς το ποιος έχει τον πιο υπέροχο σκύλο.


Για να αποδείξει την ανωτερότητα του σκύλου του ο μηχανικός λέει: «Τετραγωνική Ρίζα, δείξε μας τι μπορείς να κάνεις». Ο σκύλος πηγαίνει στο τραπέζι, παίρνει χαρτί και μολύβι και σχεδιάζει στα γρήγορα ένα τετράγωνο, ένα κύκλο και ένα τρίγωνο.



Ο λογιστής προστάζει τότε τον δικό του σκύλο: «Αριθμητικέ, δείξε μας τις ικανότητές σου!» Ο σκύλος πηγαίνει στην κουζίνα και επιστρέφει με μια δωδεκάδα μπισκότα, τα οποία τοποθετεί στο τραπέζι σε τρεις σωρούς από τέσσερα σε κάθε σωρό.


Ο χημικός διατείνεται ότι ο σκύλος του μπορεί να κάνει κάτι πιο εντυπωσιακό και λέει: «Θερμόμετρε, κάνε το νούμερό σου!» Ο σκύλος ανοίγει τότε το ψυγείο, παίρνει ένα λίτρο γάλα και βάζει σε ένα ποτήρι των 400 γραμμαρίων ακριβώς 300 γραμμάρια γάλα.


Οι τρεις άντρες στράφηκαν τότε προς τον δημόσιο υπάλληλο και του είπαν: «Ο δικός σου ο σκύλος τι μπορεί να κάνει;» «Διάλειμμα Καφέ», φωνάζει εκείνος, «δείξε μας το ταλέντο σου!» Ο σκύλος σηκώνεται από τη θέση του, τρώει τα δώδεκα μπισκότα, πίνει τα 300 γραμμάρια γάλα, επιτίθεται άσεμνα εναντίον του σκύλου του μηχανικού, προσποιείται ότι κάτι έπαθε ο σπόνδυλός του κατά την άσεμνη επίθεση, συμπληρώνει μια έκθεση για εργατικά ατυχήματα, και παίρνει άδεια ασθενείας για έξη μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου