Ads

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Δραματική διάσωση σπρίνγκερ σπάνιελ που έπεσε στη θάλασσα από γκρεμό 40 μέτρων



Η ναυαγοσωστική λέμβος πλησιάζει το σημείο του ατυχήματος

Ένας σκύλος, που ανήκει σε αστυνομικό, ήταν η αιτία που σήμανε συναγερμός στα σωστικά συνεργεία μετά που επέζησε πέφτοντας από γκρεμό 40 μέτρων στο Ντόρσετ της Αγγλίας. Η ζωηρή σκυλίτσα, ονόματι Μπο, κυνηγούσε ένα γλάρο στην άκρη του γκρεμού και, παρασυρόμενη από το κυνηγετικό της ένστικτο, βρέθηκε στο κενό. Οι ιδιοκτήτες της φοβήθηκαν το χειρότερο. Όταν όμως κοίταξαν κάτω, είδαν τη σκύλα τους να επιπλέει και να κολυμπά προς την ξηρά. 



Η Μπο σώζεται
 Μια ψαρόβαρκα, που βρισκόταν εκεί κοντά, προσέτρεξε πρώτη και έμεινε κοντά στη σκύλα που συνέχισε να κολυμπά. Η ναυαγοσωστική λέμβος, που έφθασε αμέσως μετά στη σκηνή, την περιμάζεψε και την οδήγησε σε ασφαλές έδαφος και στην αγκαλιά των ανθρώπων της. Η σκύλα ήταν σώα και αβλαβής!


Η Μπο σώα και ευτυχισμένη μετά την περιπέτειά της
«Ήμουν έτοιμος να της δέσω το λουρί της, όταν εμφανίστηκε ένας γλάρος», είπε ο κύριος της Μπο. «Όρμησε αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει ή να αλλάξει κατεύθυνση. Έντρομοι ξαπλώσαμε στο έδαφος και κοιτάξαμε κάτω. Φοβόμαστε μήπως τη δούμε νεκρή σε κάποια προεξοχή του βράχου. Αυτή όμως ήταν στη θάλασσα 40 μέτρα πιο χαμηλά από εμάς και κολυμπούσε. Η παλίρροια που υπήρχε εκείνη τη στιγμή συνέτεινε στο να μην τσακιστεί στα βράχια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου